דג לחג
חברים (54)
תגובות
תגובות
20/03/13 21:55
,תודה לך אפרת.
חג פסח שמח ואביבי
לך וליקיריך,
ברוך
תגובות
מנהל קבוצה
לשעבר מנהלת הקהילות והמדיה החברתית של כמוני.קופיהוליקית, צרכנית אינטרנט אובססיבית, ישנה למרחקים ארוכים, מתמודדת עם מחלה אוטואימונית הפוגעת במפרקים וברקמות החיבור של הגוף.
12/03/13 20:14
הי שיוש! דגים טריים זהעסק יקר. ושופרסל זה עסק יקר :)
תגובות
תגובות
תגובות
תגובות
תגובות
תגובות
07/09/11 12:09
סלמון מהים מכיל 15 אחוז שומן, ושני גרם אומגה 3. אבל בישראל אנו אוכלים בעיקר סלמון אדום (הגדל בכלובים) שמכיל יותר אחוזי שומן ופחות אומגה 3 (22 אחוז שומן ו- 1.65 גרם אומגה 3) - לפי בדיקות מעבדה של ארגון מגדלי הדגים.
תגובות
07/09/11 14:53
כותבת נהדר, חייבת לעשות עם זה משהו!!
תגובות
07/09/11 12:27
שלום רונית,
שונא עצמות יחיה. מוציאים רק את האידרה ואוכלים בכיף.
תגובות
54 חברים בקבוצה
Etty20057
מורה לאנגלית בתיכון בתל אביב. עובדת קשה מאוד. מטפלת בבן מיוחד אבל רק בימים ה-שבת. מטפלת באבא דימנטי. אוהבת לנגן אבל לאחר...
ערן ברקוביץ
פסיכולוג רפואי מומחה.
דג לחג
אודות הקבוצה
החריימה של דודה גילה לוקח בהליכה את הגפילטע של סבתא חיה? המושט של השכן טעים יותר?
החג בפתח וכולנו ב"כמוני" במתח: איזה מנות דג מגישים אצלכם ומה הכי טעים?
שתפו אותנו ושנהיה לראש ולא לדג!
מנהלי הקבוצה
דג לחג
מנהלי הקבוצה
אודות הקבוצה
החריימה של דודה גילה לוקח בהליכה את הגפילטע של סבתא חיה? המושט של השכן טעים יותר?
החג בפתח וכולנו ב"כמוני" במתח: איזה מנות דג מגישים אצלכם ומה הכי טעים?
שתפו אותנו ושנהיה לראש ולא לדג!
יצירת קבוצה חדשה
קבוצות הן כלי נהדר להתדיינות עם שאר חברי הקבוצה על נושאים שרלוונטיים לקהילה לה אתם שייכים.
Dov c3c4
לכל השפים והשפיות. אני אוהב מאוד דגים, וצורך לרוב את הדגים היותר טעימים, פורל, באס, סלמון, דניס, לוקוס, פרידה לפעמים גם בורי ומושט.
וגילתי שאת הדגים אין צורך לקלקל בטבלון כזה או אחר. כמו שהם שלמים או פילטים, מכניס לתנור בתוך תבנית AL לאפיה, לרוב ב-180 מעלות בין 25 עד 30 דקות ויוצא מעדן. ואת הדגים השומניים יותר אופה יותר ואז בשוליים שלהם. הם מתקשים/עשויים ממש כהלכה ומזכירים לי את שומן האווז (גריבלך) שאכלתי בילדותי.
וטענתי שדבר יפה הוא יפה! ואין צורך לקשט ולקלקל. כך דגים טעימים בטבעם ואין צורך לשחק ולהוסיף טיבול- מיותר. מתיחחס לדגים בתנור/אפויים.
חג שמח וטעים לכולם.