פסוריאזיס
חברים (4,618)מנהלי קהילה
ד"ר זיאד חמאיסי
ד"ר חמאיסי זיאד הינו מומחה לרפואת עור ומין.
את לימודי הרפואה סיים באוניברסיטת הטכניון והתמחה במחלקת עור בבית החולים רמב"ם.
כיום, ד"ר חמאיסי הינו רופא בכיר ומנהל מרפאת הלייזר במחלקת העור של בית החולים רמב"ם. עוסק במחקר ומרצה בפקולטה לרפואה בטכניון.
תחומי עניין: טיפולי לייזר, הידראדיניטיס ספוראטיבא, פטרת העור, טיפולים ביולוגים בפסוריאזיס, ביטויים עוריים במחלות דלקתיים של המעי, מחלות עור ילדים וטיפול בנגעים וסקולרים בילדים
חברות בארגונים מקצועיים:
איגוד הסתדרות הרופאים
האיגוד הישראלי לרפואת עור ומין
האיגוד האירופי למחלות עור ומין
האקדמיה האמריקאית למחלות עור ומין
פרופ׳ לב פבלובסקי
תחום מומחיות: עור ומין
תפקידים ומינויים: מנהל מרפאות עור, המחלקה לעור ולמין, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין
לימודים: אוניברסיטת בן גוריון בנגב
מקום התמחות: המחלקה לעור ולמין, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין
השתלמויות: פוטותרפיה ופסוריאזיס בית חולים מאונט סיני ניו יורק
חברויות באיגודים וארגונים מקצועיים: האיגוד הישראלי לרפואת עור ומין
שטחי התעניינות מיוחדים: פסוריאזיס, פוטותרפיה, טיפולים אימונוביולוגים, סטרס נפשי
עיסוק במחקר: פסוריאזיס, טיפולים אימונוביולוגים, פוטותרפיה, מחלות דלקתיות של העור.
יונה מנטקה קציר
יו"ר אגודת הפסוריאזיס הישראלית.
ד"ר חגית מץ
ד"ר חגית מץ הינה מומחית למחלות עור ומין. את לימודי הרפואה סיימה באוניברסיטת תל-אביב והתמחתה בבי"ח איכילוב. כיום ד"ר חגית מץ הינה רופאה בכירה בבי"ח איכילוב אחראית שרות פוטותרפיה . מנהלת רפואית של פוטותרפיה בבי"ח אסותא , עוסקת במחקר קליני.
תחומי עניין עיקריים : מחלת הפסוריאזיס על כל היבטיה , פוטותרפיה , מחלות דלקתיות .
חברה בהסתדרות הרופאים בישראל, חברה באגוד הישראלי לרפואת עור ומין , חברה באקדמיה האמריקאית לרופאי עור,.חברה בארגון הנשים הדרמטולוגי העולמי.
מובילי קהילה
שיחה חדשה בקהילת: פסוריאזיס
תגובות
תגובות
17/03/19 11:34
..ראי:smile: אנסה גם. מוכנה לנסות כל דבר שיכול להרגיע.
תגובות
14/05/17 10:51
מניעה שמסייעת לי - להוריד מהתפריט תוספות סוכר (אצלי זה מאוד משמעותי - ישר מתחיל לגרד לי קמח לבן ירקות סולניים
תגובות
04/03/21 8:53
גם לי יש בציפורניים. בהחלט זה לא נעים. אני מתמקד מאוד בעניין התזונה. כדאי לנסות ליצור תזונה קבועה ולבדוק מתי יש שחורים בציפורניים, מתי יש שקעים ומתי יש שלפוחיות קטנות מתחת לציפורן. באופן אישי אני לא אוכל סוכר אבל אני מרגיש שכשאני אוכל יותר מדאי סוכר פירות\ יותר מתמר אחד ביום זה מתחיל לחזור לי. עכישו אני בתקופה שהם מתחילות להתנקות בלי אף תרופה.. חשוב לציין שהפסוריאזיס זה התמודדות לחיים ולא משהו שנעלם וזהו... בהצלחה רבה!!
תגובות
28/08/20 16:37
אני גם כן מטופלת בטיפול אנטי דלקתי ששותים ( טיפול פנימי ) וברוך השם הגוף נקי כבר 4 חודשים מא אפריל ועד עכשיו לא מכירה שום שיטת טיפול ברמה הזו זה הטיפול של רמי מור ואני ממליצה לכם בחום. כל מי שסובל מפסוריאזיס מפשוט כמו שהיה לי חייב לעצמו את הטיפול הזה.
תגובות
17/05/18 3:38
ניר מאוד מבינה אותך. לדעתי טיפול אלטרנטיבי עדיף. לא עברתי כך שאיני יכולה להמליץ לך על משו מסויים. חפש בגוגל. אני יודעת שבארצות מפותחות רופאים פועלים בשיתוף עמ אלטרנטיבי. אני לאט לאט לא מאמינה לרפואה הקונבציונלית. מציעה לך להתכתב עם רמי שכתב כאן הרבה אם רופא עור ידוע (אחר) נותן לי מרשם לתרופה נגד גירוד נוראי ואחכ מסתבר שתרופה זו כבר מעל שנה הוצאה משימוש אז אני לא מאמינה להם..יש עוד הרבה סיפורים גם על רופאי משפחה..
תגובות
25/12/17 14:53
לפי הבנתי הcbd לפני זמן קצר קיבל אישור בעל"פ, איך ניתן להשיג אותו?
תגובות
21/10/22 22:15
היי, ממליצה על מנורה שאני משתמשת בה באופן אישי. ההמלצה שלי היא רק מניסיון, אני סובלת מפסוריאזיס מזה 8 שנים.
זה המנורה הספציפית שיש לי:
https://s.click.aliexpress.com/e/_DcGD9BH
אבל יש עוד מגוון באליאקספרס במחירים טובים
תגובות
22/06/17 11:02
היום ביקרתי אצל ראומטולוג עקב מה שנראה כדלקת פרקים פסוריאטית. (פרופסור טישלר קופח מכבי) הוא שלל לחלוטין את האפשרות שאני סובל מדלקת פרקים (כי אין אצלי נפיחות כלל) וטען (ע"פ צילומים שביצעתי) שזו בעיה של שחיקת סחוס. כשהצבעתי בפניו על כך שבבדיקת השתן יש רמת חומציות פי 3 מהנורמה הוא אמר שזה אופיני לחולי פסוריאזיס (האומנם ?) ושזה לא מעיד על דלקת פרקים. אם כך אני צריך להכנס לעוד פורום.....שחיקת סחוס...
תגובות
09/10/17 23:37
תודה רבה רמי
סיימון
היי שלום אני חדש אבל ממש לא חדש הפסוריאזיס (; אני בן 31 זה התחיל אצלי בגיל 11 בערך במהלך השנים ראיתי שיש 2 דברים שבאמת עוזרים וללא תופעות לוואי וזה ים המלח ותזונה נכונה נכון גם לי קשה לשמור על תזונה נבריאה זה אמור לא לאכול כמעט שום דבר טעים אבל זה המחיר ממילא מתישהו כל 1 מתחיל לשמור