מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד״ר הדר מילוא-רז
ד״ר הדר מילוא-רז
מומחית לרפואה פנימית ואנדוקרינולוגיה. התמחות: התמחות בפנימית, בית חולים ע״ש שיבא התמחות שניה במכון לאנדוקרינולוגיה, מטבוליזם וסכרת, בית חולים ע״ש שיבא נסיון: ניהול מרפאה בקופ״ח כללית הדרכה במרכז לסימולציות רפואיות (מס״ר) בוגרת בית הספר לטיפול בהשמנה ״SCOPE״ עובדת כיום כרופאה בכירה במכון האנדוקריני וב״מרכז הישראלי לטיפול בעודף משקל״ בבית חולים ע״ש שיבא.
מרינה ברושי
מרינה ברושי
- דיאטנית קלינית, היחידה לתזונה ודיאטה, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין - מרפאת סוכרת, השמנה ומחלות מטבוליות- בית חולים בילינסון. - דיאטנית סוכרת מכבי שירותי בריאות - קליניקה פרטית ברחובות השכלה: דיאטנית קלינית R.D – רישיון משרד הבריאות. BS.C במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות רחובות, האוניברסיטה העברית. קורסים מקצועיים: קורס "טיפול תזונתי בסוכרת לדיאטנים.יות" -המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה אוניברסיטת תל אביב. NLP THERAPIST – מכללת NLP PRO מדריך חדר כושר – בית הספר למקצועות הספורט, הסמכה פונקציונליים אימוני התנגדות וTRX קורס תזונת ספורט לדיאטנים – המרכז למניעת השמנה ותזונת ספורט מירי חדד. אתר- https://marina791990.wixsite.com/website פייסבוק- https://www.facebook.com/MarinaBroshiDiet/?ref=bookmarks אינסטגרם : https://www.instagram.com/balanced.diabetes/ על היחידה לתזונה ודיאטה בבילינסון: https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/para-medical-units/Pages/nutrition_and_diet_unit_beilinson.aspx
שרון לוטן פסיכולוגית
שרון לוטן פסיכולוגית
פסיכולוגית רפואית מומחית. בעלת ניסיון רב בעבודה עם מבוגרים המתמודדים עם השמנה, לפני ואחרי ניתוח בריאטרי, במסגרת טיפול פרטני או קבוצתי. בנוסף מטפלת במבוגרים ובני נוער המתמודדים עם מצבים רפואיים שונים במטרה לקדם את בריאותם הגופנית ורווחתם הנפשית. עובדת במסגרת ציבורית ובקליניקה פרטית.
דר אסנת רזיאל
דר אסנת רזיאל
רופאה כירורגית מומחית בכירורגיה בריאטרית להרזיה עם מחויבות עמוקה לטיפול בהשמנת יתר באמצעות גישה מקיפה ורב תחומית הכוללת טיפולים הוליסטיים ותרופתיים. עומדת בחזית הטיפול בהשמנת יתר, לאחר שהקמתי ומנהלת את אסיא בריאטריק - מרכז רב תחומי לטיפול בהשמנה בקבוצת אסיא מדיקל, במרכז הרפואי אסותא רמת החייל בתל אביב. מרכז זה מספק טיפול חדשני ומותאם אישית לאנשים החיים עם השמנה. מעבר למומחיות הכירורגית שלי, יש לי עניין רב ללימוד ולחדשנות. סיימתי לימודי טיס והעשרתי את השכלתי ברפואה אינטגרטיבית, מיינדפולנס, פסיכולוגיה חיובית, טיפול בגישת המטאיזם, תטא הילינג, אימון הוליסטי, רפואת אורח חיים ובינה מלאכותית. הגישה ההוליסטית שלי מתייחסת לגוף ולנפש בתהליך הריפוי, עם דגשים על ששת היסודות של אורח חיים בריא: תזונה מאוזנת עם דגש על הצומח, פעילות גופנית, שינה מיטבית, ניהול מתחים, קשרים חברתיים והגשמה עצמית. פרויקט הדגל שלי- לחיות בגדול מגלם את חזוני ההוליסטי על ידי שילוב טיפול תרופתי להרזיה עם שינוי אורח החיים ותמיכה רגשית. ניתן להתיעץ עימי בווטסאפ: 052-4261103 או במייל: [email protected]

מובילי קהילה

razm121
razm121
עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני כשבע שנים .הדרך הניתוחית שלי, הייתה רצופה בעליות רבות ומורדותמהם למדתי רבות על סוגיי  הניתוחים הבריאטרים ועל המעקף בפרט.מזמין אותכם, להצטרף יחד למסע ולדרך אשר אתם עושים בקבוצה לניתוחים בריאטרים.רק יחד נגיע למטרה אשר הצבנו לעצמנו.  
Ruths
Ruths
סובלת מדלקת מפרקים שיגרונית וניוונית, ומחפשת להחליף מידע בנושא
כמוניהשמנהחדשותגם פעוטות זקוקים לפעילות גופנית

גם פעוטות זקוקים לפעילות גופנית

מומחים מטעם הממשלה הבריטית מפרסמים לראשונה המלצות לפעילות גופנית בילדים בני פחות מחמש


לפחות 3 שעות של פעילות גופנית או תנועה ביום. מה הפעוט שלך עשה היום? (צילום: Shutterstock)
לפחות 3 שעות של פעילות גופנית או תנועה ביום. מה הפעוט שלך עשה היום? (צילום: Shutterstock)

 

יש לצמצם את הזמן שתינוקות ופעוטות מבלים כשהם קשורים בכיסא הרכב או בעגלה או בוהים בטלוויזיה. במקום, יש לאפשר לפעוטות לנוע או להיות פעילים גופנית במשך לפחות 3 שעות ביום. כך קובעות הנחיות חדשות של מומחי בריאות מטעם הממשלה בבריטניה.

 

ההנחיות החדשות משקפות דאגות הולכות וגוברות לגבי כך שילדים לא מתעמלים מספיק, מה שעשוי להשפיע על השמנה ועל התפתחות המוח.

 

המומחים ממליצים לעודד תינוקות לנוע ולהיות פעילים מלידה, למשל על משטחי פעילות או באמצעות שחייה. לפי ההנחיות, ילדים בני פחות מחמש צריכים לבלות כמה שפחות זמן כשהם קשורים או יושבים.  ברגע שילד יכול ללכת, הוא צריך להיות פעיל גופנית ולנוע במשך לפחות 3 שעות ביום. בנוסף, יש להקפיד על הליכה קבועה של 15 דקות (למשל לגן או לחנות).

 

פעילות גופנית בפעוטות יכולה להיות טיפוס, רכיבה על אופניים, ריצה, משחקי רדיפה, שחיה, דילוג – כל מה שגורם לילד להתנשף. בתינוקות ההמלצה היא לתת להם לזחול ולהתגלגל על שטיחון, לעודד אותם להושיט את היד ולקחת צעצועים או לקחת אותם לשיעורי שחיה לתינוקות.

 

המומחים מדגישים כי הקפדה על פעילות גופנית תשפיע על הילד כיום, על ההתפתחות שלו מילדות לבגרות, ובמשך כל החיים.

 

לדו"ח המלא 

 

אלה-הר-נוי
12/07/11 16:24

 הי תרצה

הדו"ח המלא שעל-פיו נקבעו ההמלצות וההמלצות עצמן 

http://www.dh.gov.uk/prod_consum_dh/groups/dh_digitalassets/documents/digitalasset/dh_128147.pdf

שימי לב לעמוד 22

בנוסף, הם פרסמו ניר עובדות עם טיפים
http://www.dh.gov.uk/prod_consum_dh/groups/dh_digitalassets/documents/digitalasset/dh_128142.pdf


מידע נוסף ניתן למצוא גם בפרסומים רבים בתקשורת העולמית כמו זה:

http://www.latimes.com/health/boostershots/la-heb-baby-exercise-guidelines-20110711,0,304715.story


http://www.guardian.co.uk/society/2011/jul/10/children-under-five-exercise-guidance


את מוזנמת לפנות אליי בפרטי למידע נוסף
תודה
אלה


תרצה-שני
12/07/11 14:56

 מה הרפרנס המקורי שנוכל לקבל מידע מפורט יותר?