#פקסט
עוקבים (0)
תגובות
תגובות

מומחה כמוני
מ.א בפסיכולוגיה קלינית – רפואית מן האוניברסיטה העברית בירושלים ותואר מ.א קליני בעבודה סוציאלית מאוניברסיטת חיפה.
זוכת פרס האוניברסיטה ע"ש קלנר על הישגים יוצאי דופן בטיפול במשפחות רב בעיתיות.
עבדתי הרבה עם הריונות בסיכון ובמחלקות פסיכיאטריות סגורות. בשנים האחרונות בעקבות עבודה במרפאה אנדוקרינולוגית עוסקת רבות בהשמנה קיצונית של מבוגרים, נוער וילדים ואף כתבתי על כך ספר, "רדו ממני", שמשפיע על אופן ראיית הנושא והטיפול בו.
28/07/21 23:13
רוסריו יקר, מבינה את התסכול. אני חושבת שאנשי מקצוע לא אוהבים לעסוק בנבואות עתידיות - לא כי אינם רוצים אלא כי אין באמת ידיעה מתי האדם "יבריא" מן הסימפטומים שלו ועד כמה. אני חושבת (למרות שמבינה את המצוקה והצורך) להתמקד בטיפול ובשיקום. להינות מכול הטבה בהמשך הדרך ולהאמין שיהיה שינוי אמיתי ודרמטי בהמשך. אני מכירה מצבים דומים עם ריפוי מלא...אז אפשר "להתמקד" בתקווה תוך כדי עשייה ועבודה על הדברים...
תגובות

01/07/18 14:24
טיפול cbt או Nlp שייתן לך כלים חוץ מהתרופות אכן עוזר רק חיב מטפל טוב ומיקצועי תבדקי המלצות לא ללכת לכל אחד.
תגובות

מומחה כמוני
מתמחה בפניות ותביעות כנגד קופות החולים, הביטוחים המשלימים, בתי חולים ומשרד הבריאות לחייבן לאשר טיפולים משפרים, מאריכים ומצילי חיים אשר אינם בהתוויה או בסל הבריאות או לדאוג לקבלת החזר כספי חלקי או מלא מקופת החולים עבור תרופות, טיפולים, בדיקות ופרוצדורות רפואיות שונות. למשל: סירוב הקופה לממן תרופה לה זקוק החולה; סירוב הקופה לספק לפונה טופס 17; סירוב הקופה להפנות את החולה למרכז רפואי מסוים; סירוב הקופה והביטוח המשלים להחזר כספי עבור ביקור אצל רופא מומחה, ביצוע בדיקה או ביצוע פרוצדורה רפואית ועוד.
אני עוסקת גם כן בייצוג על פי חוק לטיפול בחולי נפש, ייצוג באשפוז בכפיה.
בעקבות הסיפור האישי שלי, החלטתי שאני רוצה להקדיש את חיי המקצועיים לסייע לאנשים בנבכי הבירוקרטיה הרפואית. אמי נפטרה מסרטן ובמהלך 13 שנות מחלתה, גיליתי שחלק ניכר מהזמן אני מכלה בטיפול באדמיניסטרציה הרפואית והבנתי שצריך להיות אדם מאוד אסרטיבי, עם הרבה סבלנות וזמן פנוי כדי לקבל מהמוסדות הרפואיים את מה שנזקקים לו לשיפור איכות החיים, הארכתם או הצלתם. ויותר מהכל, צריך ידע - לדעת למי לפנות, איך, מה לכתוב או להגיד באופן מדויק.
25/06/18 14:35
לטעמי, פשוט מצאי לך רופא אחר נעים הליכות ומקצועי (ולשמחתנו יש גם כאלו), גם אם זה מצריך נסיעה. לפעמים שווה לנסוע עוד חצי שעה ולקבל טיפול נאות. אצל רופא ראוי, ולאחר התאמת הטיפול, תוכלי להיות במעקב אפילו אחת לחודש. אין ספק כמובן שאת, וכל אחד מאיתנו, זכאים לטיפול נאות. אבל, אם אין באפשרותך לעבור לרופא אחר והוא הברירה היחידה, אני יכולה להציע לך הגשת תלונה להסתדרות הרופאים (הר"י) ו/או קבילה למשרד הבריאות לאגף הרלוונטי שמטפל ברופאים ולקוות שפניה זו תניב פניה מטעמם לרופא, נזיפה ותוביל לשיפור דרכיו. את אומרת גם שהוא לא מתייחס לטענותיך בדבר התופעות לוואי, כך שמלבד היותו לא אדיב ולא נעים, הוא גם אינו ענייני ומקצועי. תתייחסי לשני הדברים במכתבך אם תבחרי לפנות בכתב. ושוב, באמת, לך ולמי שאת אין חלק בהתנהלות הלא תקינה של הרופא. הכל שלו! ואני חוזרת על המלצתי, להיעזר בשיחות עם פסיכולוג.
תגובות

12/06/18 22:33
אני על הפנים איך ממשיכים?? האם אצליח לחזור לעצמי ? ממש קשה לי עכשיו !
תגובות

13/06/18 0:50
יכולה לדבר איתי
תגובות

23/02/18 4:25
היי שיקו, מנסיון אישי ממליץ לך להתעניין במוצר שנקרא myreleaf. יש להם אתר בעברית: www.myreleaf.co.il אני משתמש קבוע במכשיר וזה עוזר לי מאוד. ממש שינה לי את החיים.
תגובות

21/06/18 21:42
אמרת שרק מי שיודע יגיב אז אני אישית לא אגיב אולי רק אגיד שנניח ויש לך אספרגר. אם המצב הוא אכן כזה אז הייתי ממליץ לך גם ללמוד הרבה אנגלית בשביל שתוכל להיעזר בספרים שיש באנגלית ושאין בעברית. אני בתחילת הדרך של קריאת ספרים כאלו וזה מאוד מעניין
תגובות

12/02/18 15:31
מצדיע מכלללללל הלב בחיי
תגובות

09/08/17 16:30
שלום רב,
התגובה לתרופות היא מאד אינדיבידואלית, ולא ניתן לענות על שאלות כמו "איזו תרופה הכי בטוחה ובעלת מינמום של תופעות לוואי ל...".
כל אחד מגיב אחרת לטוב וגם לתופעות לוואי, כלומר לרע.
כמו כן כל התרופות שאת שואלת עליהן הן תרופות שמחייבות מרשם רופא, ולא סתם.
הרופא אמור לבדוק אותך, לאבחן אותך, ואז להציע לך את הטיפול הכי טוב שהוא מכיר שמתאים למצבך.
אם זה עוזר יופי,
ואם זה לא עוזר, הוא יציע לך משהו אחר.
וכך זה ממשיך עד שמוצאים לך את הטיפול המתאים ביותר למצבך בכל רגע נתון.
אין קיצורי דרך.
ולפעמים מה שמתאים זה להשאר בלי אף תרופה, או עם טיפול פסיכולוגי ולא פרמקולוגי.
התופעות שאת מתארת יכולות לנבוע מהטיפול ברמוטיב, כמו שתוכלי לקרוא בסעיף 4 בעלון לצרכן שלו כאן.
מקווה שעזרתי,
ומתנצלת שאין לי תשובות פלא,
בברכה,
סימה לבני
רוקחת
המרכז לייעוץ תרופתי אישי
www.mypharmacist.co.il
מחברת הספר: "לעשות סדר בתרופות- בעידן שבו המידע אינסופי"
תגובות

27/07/17 19:35
היי פירלו, נשמע שאתה עושה צעדים רבים - זה מצוין! לא פשוט בכלל, וכל כך חשוב, כל הכבוד ראשית כדאי להתייעץ עם הרופאה לגבי שינויים בטיפול התרופתי - תן נסיון למינון (לוקח לו זמן להשפיע), ואם לא תחזור אליה ותתייעץ שנית לגבי רעיון הקבוצה, רעיון נפלא. אני מבינה שהאופציות לקבוצה לבני משפחה נראות מעטות, מה דעתך להרחיב את היריעה ולחפש קבוצות שאינן דווקא כה ספציפיות. מנסיוני, לא מעט מהמשתתפים מגיעים בסוף מרקעים של אובדן (לצערנו). אופציה נוספת היא לפנות לסניף אחר של האגודה למלחמה בסרטן (אני מנחשת שפנית לסניף בת גלים, יש סניפים נוספים בקריות, יש סניף פעיל בטבעון ובבנימינה - ממליצה לבדוק אם מתאפשר מבחינת האיזור).
תגובות

09/06/17 21:07
אני לא מכירה את התרופה הספציפית. אבל כבר כמה חודשים שאני בתהליכי גמילה מריטלין. אני על שבעה וחצי מג (הייתי במקסימום על 60) יש עוד מישהי שג מנסה להיגמל. אולי אפשר לפתוח איזה מקום שנדע כולנו שכתבים שם על גמילה? כאן אי מאבדת תגובות של אנשים. לא ככ מבינה איך מתנהל הדף פה. אם תענה לי, רצוי על כן באישי. כל הכבוד ובהצלחה
תגובות

14/08/16 0:36
שלום רב,
לכל תרופה יש עלון לצרכן ובו יש הנחיות כיצד לקחת אותה ביחס לאוכל ותרופות אחרות.
בהמשך תמצאי קישורים לעלונים לצרכן של התרופות.
בסעיף 3 בעלונים החדשים תמצאי הוראות לקיחה של כל תרופה, במיוחד אם יש הנחיות מיוחדות ללקיחתה לפני או אחרי האוכל.
במקרים שלא נאמר דבר, ניתן להסיק שהמזון לא מהווה בעייה ואפשר לקחת את התרופה עם או בלי האוכל.
פקסט, שמכיל Proxitine עלון לצרכן כאן
אויסטה, שמכיל Raloxifene עלון לצרכן כאן
לנטון שמכיל Lansoprazole עלון לצרכן כאן
סידן ציטרט שמכיל Calcium Citrate , ויטמין D ופרוביוטיקה כמו גם כורכומין, אינם תרופות, אלא תוספי תזונה וגם בתוכם אמורות להיות הנחיות. אם לא מצורפות הנחיות ללקיחה, מומלץ להחליף תכשיר בתכשיר שיש לו הנחיות ברורות.
ההוראות משתנות מתכשיר לתכשיר לפי תהליך הייצור שלו, הציפוי שלו ונתונים אחרים שרק היצרן יודע אותם.
בשלושת התכשירים הראשונים שהם תרופות שרופא רשם לך, הרופא הוא שקובע את אופן הלקיחה שלהם, וזאת בהתאם להוראות היצרן, ובהתאם למצבך אם יש דרישות מיוחדות.
אוויסטה מומלץ פעם ביום בתוספת של ויטמין D וסידן, ואני מאמינה שזה מה שהרופא רשם לך. השעה שביום אינה חשובה, אלא אמורה להיות קבועה ומתאימה לחיים שלך ולתופעות לוואי אם יש לך. מומלץ לא לשבת הרבה בתקופת הלקיחה מחשש לפקקת ורידים (לפי המיקרומדקס)
פאקסט ניתן פעם ביום, בד"כ בבקר.
לנטון ניתן בד"כ פעם ביום, אבל בהתוויות מסויימות ובמקרים מסויימים גם פעמיים. וכן מומלץ לקחת אותו על בטן ריקה, כי נספג טוב יותר ללא נוכחות מזון. בעלון לצרכן מומלץ לקחת חצי שעה לפני האוכל.
בברכה,
סימה לבני
רוקחת
המרכז לייעוץ תרופתי אישי
www.mypharmacist.co.il
מחברת הספר: "לעשות סדר בתרופות"
תגובות

18/05/16 21:31
שלום לך, כן, שיחה דרך המחשב אפשרית כשיש סיבה טובה- ושלך נשמעת לי טובה דיה.
אם תחפוץ, אני מעט צעיר ממך, אבל עובד עם בני הגיל השלישי ברצון.
לבחירתך- ניתן למצא אותי באינטרנט.
תגובות

30/03/16 2:38
צריך סבלנות אם הזמן יש הקלה (מנסיון)איתי אנשים במצבים כאלה/יש תקוה לא להתיאש
תגובות

21/01/16 19:53
הי יוגב. ממש תודה רבה לך. החכמתי. אכן נשמע טיפול שדורש מהמטפל ידע העמקה והבנה של החרדה ממנה סובל המטופל לעומקה ובהחלט אתה צודק שלא כל מטפל יכול לעשות זאת. נדרש לכך לימוד אינטנסיבי. האם תוכל לספר איך זה במקרה שלך? מה השפיע?, מה הבנת?, איזה תרגול במיוחד סייע לך?
תגובות

מומחה כמוני
מ.א בפסיכולוגיה קלינית – רפואית מן האוניברסיטה העברית בירושלים ותואר מ.א קליני בעבודה סוציאלית מאוניברסיטת חיפה.
זוכת פרס האוניברסיטה ע"ש קלנר על הישגים יוצאי דופן בטיפול במשפחות רב בעיתיות.
עבדתי הרבה עם הריונות בסיכון ובמחלקות פסיכיאטריות סגורות. בשנים האחרונות בעקבות עבודה במרפאה אנדוקרינולוגית עוסקת רבות בהשמנה קיצונית של מבוגרים, נוער וילדים ואף כתבתי על כך ספר, "רדו ממני", שמשפיע על אופן ראיית הנושא והטיפול בו.
24/02/23 18:23
גרומנו יקרה, התחלתי לכתוב ואז ראיתי שמדובר בפוסט ישן יחסית, מה קורה איתך היום? , רק להדגיש שהטיפול הטוב ביותר באובסססיות משלב טיפול תרופתי וטיפול נפשי מסוג של סי ביב טי. מציעה לכול מי שסובל מהבעיה לטפל בה ויפה שעה אחת קודם כדי לא להנציח את הסבל ואת המחיר הגדול שהמחשבות האלו גובות מאיתנו. מה דעתכם?
תגובות

18/10/15 0:39
אני ממש מתנצלת, אך המענה בפורום נעשה בהתנדבות, השאלות צריכות להיות ממוקדות ולאפשר מענה בזמן סביר.
אתה מוזמן להכניס אותן מחדש, שאלה אחת ממוקדת בכל פעם,
ואשתדל לענות עליהן אחת אחת.
שבוע טוב גם לך,
סימה
תגובות

11/10/15 15:24
תודה רבה. אבדוק ברוקחות.
תגובות

15/07/15 23:07
תודה על ההמלצה אבל הגעתי למסכנה ששחיה בבריכה ושכשוך בזקוזי הם התרופות הכי מועילות מכיון שהן מזרימות את הדם באזור והדם מרפא את הכל
תגובות

12/03/15 9:02
שלום רב,
רביף שמכיל INTERFERON BETA-1A, הינו תרופה שלפי המיקרומדקס, יש עליה דיווח של תופעת לוואי של דכאון בשכיחות של 18% , ולפי העלון לצרכן שלה, זה "רק" 1 מתוך 10, שזה גם הרבה.
לרביף (לעלון לצרכן של רביף הקליקי כאן) יש גם תופעות לוואי של בחילות וכאבי בטן, שיכולים לגרום גם למי שאין דכאון, להפסיק לאכול ולרדת במשקל.
על כל זה, להיות מאובחן בטרשת נפוצה, יכול לגרום לדכאון, גם בלי כל טיפול תרופתי, במיוחד אם לא מקבלים כל תמיכה מפסיכולוג רפואי, או מאיש מקצוע אחר שמתייחס לתחום הנפשי ומכין את המטופל לחיות עם מחלה כרונית למשך שנים רבות.
את צודקת שיש בעייה מסויימת בשתיית אלכוהול ולקיחת פקסט שמכיל PAROXETINE ובהחלט רשום בעלון שלא מומלץ לשתות אלכוהול בתקופת הטיפול.
ולכן, כשאני קוראת את מה שאת כותבת למעלה, אני רוצה להמליץ לך לחזור איתו ביחד למומחה לטרשת נפוצה ולהתאים לו את הטיפול מחדש.
כי יתכן שרביף לא מתאים לו יותר, ואולי יוצע לו טיפול מתאים יותר.
יתכן שרביף מתאים, אך יוצע לו טיפול תומך שיעזור לו לחזור למשקלו הנכון,
ואולי יתפור לו הרופא את הטיפול הנפשי הנכון יותר, לאו דווקא עם תרופות, אלא כפי שמתאים לו, לאמונותיו ולהרגליו.
ראיתי שהכנסת שאלה בפורום טרשת נפוצה כאן בכמוני, והם הפנו אותך אלינו, כדאי לראות גם מה יענה לך ערן ברקוביץ הפסיכולוג המומחה.
מקווה שעזרתי,
בברכה,
סימה לבני
רוקחת
המרכז לייעוץ תרופתי אישי
תגובות

02/12/14 16:52
הי יוגב, ממליצה להיעזר גם בפורום רוקחות פה באתר ובעיקר בקהילת דיכאון וחרדה המשופעת באנשי מקצוע: הנה קישור לשם http://www.camoni.co.il/communities-%D7%93%D7%99%D7%9B%D7%90%D7%95%D7%9F%20%D7%95%D7%97%D7%A8%D7%93%D7%94
תגובות

07/12/14 9:14
שלום רב,
ציפרלקס מכיל Escitalopram
בעלון לצרכן מוזכרת דווקא תופעת לוואי של ירידה בתאבון, שמנוגדת לכל מה שכתבת בשאלתך.
ראה עלון לצרכן
אבל בעלון לצרכן של אותה תרופה שנמכרת בארה"ב מופיע סוכרת ברשימת תופעות הלוואי. ראה מידע על LEXIPRO כאן.
במיקרומדקס הזכירו את הפרוזק (Fluoxetine) כגורם אפשרי לסוכרת. ב UPTODATE מצאתי את הסוכרת כתופעת לוואי של הפקסט (Paroxetine), שתי תרופות מאותה משפחת תרופות. הסיכון לסוכרת, לדבריהם, עולה עם המינון ועם תקופה ממושכת של שימוש, מעל שנתיים.
באותו מקור מוזכר גם שכל התרופות מאותה משפחה (SSRI) יכולות לגרום לעלייה במשקל.
ב - TREATO , אתר שאוסף דיווחים מפורומים מכל העולם, מצאתי שקיימים כ 50 איזכורים של סוכרת עם Escitaloproam חפש יותר לעומק בקישור הזה.
כך שכל מה ששמעת על התרופה שלך, כנראה יכול לקרות, כתופעת לוואי, גם אם בשכיחות לא גבוהה.
מה שאני ממליצה לך, בהיותך "טרום סוכרתי", לחבר בין הרופאים!
בין הרופא שמטפל בטרום סוכרת שלך, לבין הרופא שנתן לך את הציפרלקס, כדי שיבחרו, בין כל התרופות שזמינות להם, את הטיפול המתאים ביותר כך שגם אם ישפיע על רמות הסוכר, תוכלו לשלוט בכך ביעילות ובמהירות, ביחד.
אגב, אם אתה כבר עושה שינוי, כדאי לברר באותה הזדמנות, מדוע נבחר לך טיפול בתרופה שאיננה בסל התרופות, כשיש כל כך הרבה תרופות טובות בסל התרופות.
מקווה שעזרתי,
בברכה,
סימה לבני
רוקחת
המרכז לייעוץ תרופתי אישי
תגובות

12/10/14 20:23
שלום רב,
החלפה בין תרופות נוגדות דיכאון נעשית לא אחת, ומתאפשרת בכמה דרכים (כתלות בתכשיר, במינון ובמטופל עצמו).
פלוטין (Fluoxetine) ופאקסט (Paroxetine) הן שתי תרופות בנות אותה משפחה ולהן מאפיינים דומים.
לפיכך, במרבית המקרים ממליצים על החלפה מידית של תרופה אחת בשניה (במינון מספק) .
באופן זה מתאפשר המשך טיפול רציף, ומופחת הסיכון לתופעות לוואי כתוצאה מהפסקה חדה של אחת מהתרופות.
בברכה,
ד'ר ענבל יפרח- דמארי
רוקחת קלינית- המרכז לייעוץ תרופתי אישי
תגובות

06/10/14 14:39
הי יהונתן. קודם כל תודה על הפרגון. אני מאוד שמחה לשמוע שהקהילה עזרה וחיזקה. חשוב לשמוע את זה. לגבי הדכדוך - אם זה קטן ועובר מהר, יכול להיות שזה סוג של חרדה קטנה, נסה לשים לב מתי זה קורה לך, האם יש טריגר מסויים שמגיע לפני?

02/08/14 21:06
תגובות

06/08/14 15:41
שוב שלום יהונתן:
אני מבינה את הצורך שלך לקבל מידע ממישהו שנוטל כדורים זהים לשלך ושזה יכול לתת תחושת בטחון, מאידך רק תזכור שאצל כל אחד זה גם אינדיבידואלי.
בהצלחה.
תגובות

28/07/14 16:41
תותי2 - תודה רבה על תגובתך ! זה מאוד חשוב לי ומעודד אותי. אני היום נמצא ביום ה-15 לטיפול (והיום הרביעי בו אני לוקח כדור שלם). עדיין יש לי זיעה בידיים וברגליים ואני קם משינה עם כמו פרפרים בבטן (כמו התרגשות כזו). בנוסף עדיין יש לי מידי פעם עליות ומורדות בהרגשה. האם זה משהו שהוא הגיוני ונורמאלי בשלב זה? אני אוכל קצת (בהתחלה כמעט לא אכלתי כלום ימים שלמים), בעיקר דברים יבשים, ואני כבר יותר משבועיים בבית ולא יוצא לעבודה ומחכה לתחושת הביטחון וההרגשה הטובה כדי שאוכל לחזור לחיים רגילים סוף סוף. נכון שישנו שיפור כלשהו, אבל זה עדיין לא זה. מה דעתכם חברים? אשמח לכל תגובה ועידוד !
תגובות

22/07/14 1:45
הייתי בשמחה אומר, אבל אינני מכיר אישית את מצבך מקרוב וחבל יהיה זה לא מקצועי מצידי לזרוק תחזיות לעתיד. הטיפול התרופתי עשוי להקל במידה רבה.
אתה צריך ללמוד להאט את הדופק, להסדיר את הנשימה ובקיצור לתפוס שליטה על הגוף. יש תרגילים לכך. למשל, בזמן שהדופק עולה, לעשות הכל בתנועות סופר-איטיות (בדווקא) או להוציא את האוויר מהריאות ולהשאר כמה שאפשר ללא החמצן. זה קשה, אבל אפשרי אחרי אימון.
תגובות

14/06/14 7:13
שלום רב,
כל מה שקונים בבית מרקחת פרטי, במרשם פרטי, לא נרשם בתיק הרפואי של קופת החולים.
לטוב ולרע.
למה לרע? כי המשמעות היא שהתרופה שאת לוקחת לא ידועה לרופא המשפחה, והוא יכול לתת לך תרופה אחרת למטרה אחרת (למשל אספירין) שמתנגשת עם פרוזק (Fluoxetine), ויכולה לגרום להגברת הסיכון לדימום, ורופא המשפחה לא יידע.
הוא גם יכול להציע לך ציפרלקס או פקסט מבלי לדעת שאת כבר מקבלת תרופה מאותה משפחה ולגרום להחמרת הסיכון לתופעות לוואי. כי לא כולם יודעים ששתי תרופות אלה הן SSRI כמו הפרוזק.
מכאן, שכל זמן שהפרוזק זוהי התרופה היחידה שאת לוקחת,
אין שום סיבה לדווח לרופא המשפחה, אם לא מתאים לך, אבל ברגע שאת צריכה לקבל תרופה נוספת, אפילו אנטיביוטיקה, אל תשכחי לדווח לו, כדי שלא ייגרם לך נזק מיותר.
בברכה,
סימה לבני
רוקחת
המרכז לייעוץ תרופתי אישי

09/02/14 15:51
תגובות

מומחה כמוני
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
19/02/14 21:37
אני מאד מבינה, ומאד כואב לי הלב,
אבל מכל מה שכתבת - באמת לא ברור לי - למה בעצם פסלו את הרישיון?
אני חושבת שהשלב הראשון לנסות לצאת מהתסבוכת היא לברר על בסיס מה פסלו.
ברגע שתדע על בסיס מה פסלו - אפשר יהיה לראות מה עושים, אבל נכון לעכשיו לי לפחות לא ברור מה היתה הבעיה?
תתחיל מזה ותתקדם.
ד"ר גור.
תגובות

26/01/14 14:01
לא.
לוקחת כלום
תגובות

22/10/13 20:08
הי יקרה. יכול להיות, שצריך בסך הכל להעלות את המינון של הפקסט כי הגוף התרגל...או משהו אל תתיאשי. נפלא שאת מתפקדת. אני לא יודעת אלו פסיכיאטרים עובדים דרך הכללית אבל תמשיכי לנג'ס ולהעלות את השאלה כאן אולי למישהו תהיה המלצה טובה בשבילך.... איתך. אורית
תגובות

03/09/13 18:29
תודה,הלכתי היום לקופ"ח היא לא הייתה אבל רופא אחר שהיה אמר לי שזה כנראה טעות והמינון הוא 500 ליום
תגובות

31/07/13 12:20
הי נץ, קצת קשה לי להמליץ לך האם לעבוד כרגע בתחום שדורש אינטרקציה רבה עם אנשים. אני מבינה שאתה מקווה שדרך זה יפתרו לך חלק מהקשיים הבינאישיים. המחשבה שלך נכונה, כי הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות בשביל עצמך הוא להימנע מקשר. אבל גם לא בטוח שכדאי ללכת דווקא לקיצוניות השניה כבר עכשיו. יכול להיות שכדאי שתעבור איזה תהליך עם עצמך לפני שתאתגר את עצמך בעבודה שדורשת הרבה מיומנויות בינאישיות. לגבי המרפאה לבריאות הנפש, הדיסקרטיות שם נשמרת ברמה מאד גבוהה, זה אחד מעקרונות האתיקה הראשונים בתחום בריאות הנפש. אבל, מן הסתם, מי שמגיע למרפאה כזאת, הם אנשים שיש להם קשיים רגשיים. מה שאני מציעה הוא שתעשה שם סיבוב, תגיע סתם, תיכנס ותראה איך נראה המקום, נראה לי שזה יעזור לך פחות לחשוש. חוץ מזה, אתה זכאי לסבסוד מקופת החולים שלך. זה עדיין לא זול (כ 160 לפגישה), אבל מאפשר לך להגיע באופן פרטי לפסיכולוג. שירי
תגובות

19/06/13 22:39
שלום רב,
אני לא יכולה לתת לך יעוץ בעניין זה,
נחכה שיהיה יותר מידע,
בברכה,
סימה
תגובות

18/05/13 19:10
שלום! אני לא יודע להמליץ לך על רופא, אבל האם אתה רואה חדשות? כדאי לך לראות חדשות, כל הבלאגן שהולך בארץ ובעולם, אולי זה יקל עליך אם תראה בעיות של אחרים. אני לא מאחל חלילה רע לאחרים, פשוט לשמוע על זה זה יכול להקל. שיהיה לך שבוע טוב ותרגיש טוב!
תגובות

13/01/13 20:19
האם יש כמוני החרדים מללכת לאיבוד, פחד מנסיעה למקומות לא מוכרים?
תגובות

20/04/13 22:48
אני אמורה לסיים את החפיסה של הגלולות ביום שני אבל שמתי לב שנשארנו לי שתי גלולות במקום אחת, מה שאומר שבמהלך החודש פיספסת גלולה אבל יום למחרת המשכתי כרגיל כי לא היה לי מושג בכלל,לקחתי את הגלולה של היום שלפני ומשם המשכתי עד סוף החודש,מה זה יכול לעשות? יש ממה לחשוש? לא כתוב על זה בשום פורום ואני לחוצה מעט... אשמח לתשובה במהירות
תגובות

13/05/11 19:36
תודה
לא מכיר מישהו שלוקח
לא קונה במקום קבוע בדכ בסופרפארם ושם הם די נאצים
המוקד של הקופה נפלתי על צעירה שלא ממש ידעה איך ומה לעזור חוץ מהלגיד לחכות ליום ראשון לרופא שלי
יופי
שבת שלום
שגיא36
תודה רבה..בינתיים נעזר בלוריבן עד שמשהו יתחיל לעבוד וגם התחלתי שיחות