מנהלי קהילה

פרופ׳ אבי בן הרוש
מומחה ברפואת נשים, מיילדות ופוריות
בתפקידו הציבורי הנוכחי , פרופ' בן הרוש מנהל את השירות לשימור הפוריות ביחידה לפוריות והפריה חוץ גופית במרכז הרפואי בילינסון. פרופסור מן המניין קליני בחוג למיילדות וגינקולוגיה בבית הספר לרפואה באוניברסיטת תל אביב, מרכז מערכת הרבייה בבית הספר לרפואה באוניברסיטת תל אביב, מדריך סטודנטים ומתמחים בגינקולוגיה, פרסם למעלה מ-180 עבודות מחקר.
בנוסף, מנהל פרופ' בן הרוש מרפאות פרטיות בתל אביב ובפתח תקווה העוסקות בתחומי הפוריות והגינקולוגיה.
http://wikifertility.com
https://www.facebook.com/prof.avibh
כמוניפוריות האישהקרינון
קרינון
13/04/25 12:07
5 תגובות
עשיתי שאיבה והרופא נתן לי קרינון במשך שבועיים.
סיימתי עם התמיכה אתמול ורק מחר אני אמורה לעשות בדיקת בטא. זה בסדר שאין יותר תמיכה? זה מספיק רק שבועיים?
פרופ׳ אבי בן הרוש
את אמורה להמשיך את התמיכה עד בדיקת הדם. אם חיובית להמשיך את התמיכה גם בתחילת הריון. יום אחד ללא קרינון זה לא נורא. תבקשי מרשם נוסף מחר למקרה שצריכה להמשיך. בהצלחה!
פרופ׳ אבי בן הרוש
קישור לאתר של פרופ׳ בן הרוש
אלי316
יש לי מרשם נוסף. השאלה היא כמה זמן אני צריכה להשת ש בזה במידה והתשובה חיובית? כי התור שלי לרופא רק אחרי חול המועד- אליך במקרה :)
פרופ׳ אבי בן הרוש
במרבית המקרים ההמלצה הרגילה תהיה להמשיך עד שבוע 10 להריון. יש רופאים אחרים שממליצים גם פחות מזה.
אלי316
אז בעצם אם ייצא חיובי לא מספיקה לי קופסא אחת של קרינון אלא אני צריכה מרשם נוסף. הבנתי נכון?
פרופ׳ אבי בן הרוש
חבילה אחת מספיקה לשבועיים אם מדובר בפעם אחת ביום