מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

אורית זאבי יוגב
אורית זאבי יוגב
מ.א בפסיכולוגיה קלינית – רפואית מן האוניברסיטה העברית בירושלים ותואר מ.א קליני בעבודה סוציאלית מאוניברסיטת חיפה. זוכת פרס האוניברסיטה ע"ש קלנר על הישגים יוצאי דופן בטיפול במשפחות רב בעיתיות. עבדתי הרבה עם הריונות בסיכון ובמחלקות פסיכיאטריות סגורות. בשנים האחרונות בעקבות עבודה במרפאה אנדוקרינולוגית עוסקת רבות בהשמנה קיצונית של מבוגרים, נוער וילדים ואף כתבתי על כך ספר, "רדו ממני", שמשפיע על אופן ראיית הנושא והטיפול בו.
ד''ר אורן טנא
ד''ר אורן טנא
פסיכיאטר מומחה, מנהל המערך הפסיכיאטרי באיכילוב מייסד ומנהל רפואי של מכון מנטליקס, מרצה מבוקש באקדמיה ובחברות מסחריות, מגיש התוכנית ד"ר נפש בערוץ דוק
ד
ד"ר עודד טלמור
פסיכיאטר מומחה למבוגרים עוסק באבחון, ייעוץ וכתיבת חוות-דעת במצבי דיכאון, חרדה, פוסט טראומה, OCD ומשברי חיים/
כמונידיכאון וחרדהמסובך בהתאמת תרופה. עיזרו.

מסובך בהתאמת תרופה. עיזרו.

לפני 3 ימים
0 תגובות

אני חולה טרשת נפוצה. הפסיכיאטר נתן לי טרזודיל. אני סובל מדיכאון וחרדות וגם מאי שקט ולחץ מתח פנימי וסוג כיווץ פנימי. אבל הטרזודיל כבר מהפעם ראשונה גורם לי רפיון שרירים. ומאידך בהיפך קושי וכבידות בתנועה. האם מוכר?

האם מינון נמוך וזמן יגרום להתסתגלות. יש אחרי שבוע של 25 מ"ג?

הרופא אומר אם לא מתאים לך ננסה משהו אחר. אבל זה כבר סוג כדור רביעי, התעייפתי. מחפש מישהו מנוסה בעל מידע שיעזור לי.

בנוסף נוירולוג הציע לי לבדוק אלטרולט או מירו.

רציתי לשאול אם מירו או אלטרולט יעיל גם לחרדות ואי שקט ומתח פנימי, כייוץ פנימי. שמהם אני סובל, 

כפי שציינתי אני אחר טיפול כחמשה חודשים אצל פסיכיאטר זו תרופה רביעית. ועייפתי. אני מסובך.!

לכן יועיל לי מאוד לקבל מידע כרופא מהצד של מומחה נוסף, בעל נסיון עשיר, איזו תרופה מחד יותר מרגיעה, ונותנת מענה לאי שקט וסוג כיווץ פנימי. ומאידך פחות משפיעה על תגובת השרירים, וגם לא תגרום לי לעליה מוגברת של דופמין. עבורי זה חשוב מאוד!!!


תגובות