מנהלי קהילה
אורית זאבי יוגב
מ.א בפסיכולוגיה קלינית – רפואית מן האוניברסיטה העברית בירושלים ותואר מ.א קליני בעבודה סוציאלית מאוניברסיטת חיפה.
זוכת פרס האוניברסיטה ע"ש קלנר על הישגים יוצאי דופן בטיפול במשפחות רב בעיתיות.
עבדתי הרבה עם הריונות בסיכון ובמחלקות פסיכיאטריות סגורות. בשנים האחרונות בעקבות עבודה במרפאה אנדוקרינולוגית עוסקת רבות בהשמנה קיצונית של מבוגרים, נוער וילדים ואף כתבתי על כך ספר, "רדו ממני", שמשפיע על אופן ראיית הנושא והטיפול בו.
ד''ר אורן טנא
פסיכיאטר מומחה, מנהל המערך הפסיכיאטרי באיכילוב
מייסד ומנהל רפואי של מכון מנטליקס, מרצה מבוקש באקדמיה ובחברות מסחריות, מגיש התוכנית ד"ר נפש בערוץ דוק
ד"ר עודד טלמור
פסיכיאטר מומחה למבוגרים
עוסק באבחון, ייעוץ וכתיבת חוות-דעת במצבי דיכאון, חרדה, פוסט טראומה, OCD ומשברי חיים/
ד"ר שרון פורת
רופאה מתמחה בפסיכיאטריה של המבוגר
עוסקת באבחון דיכאון, חרדה OCD ומצבים טראומתיים. מתמחה בבריאות הנפש של האישה במעגל הפיריון.
כמונידיכאון וחרדהמה השלב הבא?
מה השלב הבא?
06/01/25 19:11
3 תגובות
כלכך הרבה תרופות מינונים, משפחות ושילובים, בדיכאון עמוק ומחמיר, אלמלא הילדים לא הייתי כאן. הבעיה שעם הזמן הכאב על תדר רציף ואין דקה של ישועה. מוכנה לשלב אחר טיפול אחר מישהו? הצילו!
אורית זאבי יוגב
יקרה, את מתארת דיכאון עמיד, אינני יודעת מה קיבלת עד כה אבל כדאי לפנות לפסיכיאטר המתמחה בסוג זה של דיכאון. דווקא לאחרונה ישנן מספר פריצות דרך לטיפול בדיכאון עמיד שמראות יעילות והטבה ואף השפעה מהירה כמו טיפול בקטמין, בצורת תרסיס אף או בעירוי , טיפולי בסמים פסיכדליים (סיילוסיבין), טיפול בנזעי חשמל, שיצא לו שם רע אולם מדובר בטיפול יעיל ובטוח שיש לו תוצאות מהירות יחסית, גרייה מגנטית מוחית - טיפול לא פולשניבאמצעות גירוי מגנטי של איזורים במוח הקשורים חדיכאון, גרייה עמוקה של המוח - טיפול שמצבוצע בד"כ במסגרת מחקרית ....ויש עוד רק צריך לפנות למקום שמתמחה בנושא. מעבר לכך חשוב מאוד להיות מטופלים באופן רגשי . מה דעתך?
Bambibeso
מוכנה להיות שפן נסיונות העיקר למצא דרך לצאת מהתהום.היכן אפשר למצא פסיכיאטר שמתמחה בדיכאון עמיד ומורשה להפנות לטפולים מאלו שציינת? @אורית זאבי יוגב😔
ד"ר שרון פורת
צר לי שאת סובלת... אולי יש תרופות שלא ניסית, או טיפולים אחרים שיעילים לטיפול בדיכאון עמיד כמו קטמין, נזעי חשמל וכו'. כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר/ית המטפל/ת ולראות מה מתאים לך. בהצלחה.