מנהלי קהילה
דר' זהר לנדאו
מומחית ברפואת ילדים ובאנדוקרינולוגיה וסוכרת בילדים ומתבגריםמנהלת השירות לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בילדים במרכז הרפואי 'וולפסון'.בנוסף, עובדת במכון לסוכרת נעורים של 'מכבי' ברעננה ומקבלת במרפאתי בצפון תל אביב באופן פרטי ומבוטחים של 'כללית מושלם'.יש לי הרבה ניסיון בטיפול בסוכרת מסוג 1 בילדים, מתבגרים ומבוגרים צעירים. כמו כן אני יוזמת ושותפה למחקרים רבים העוסקים בסוכרת מסוג 1 ואנדוקרינולוגיה.כל הצדדים הקשורים לטיפול בסוכרת מסוג 1 (טכנולוגיה, היבטים רגשיים ותזונתיים) מאד קרובים לליבי.
ד"ר מיכל גילאון
דיאטנית קלינית ואפידמיולוגית. בעלת תואר ראשון בתזונה קלינית מהאוניברסיטה העברית, ודוקטורט בחוג לאפידמיולוגיה ורפואה מונעת באוניברסיטת תל אביב.עובדת במכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים ובקליניקה פרטית בגבעתיים.בעלת ניסיון רב בהתאמת הטיפול התזונתי בסוכרת מסוג 1 בגילאים השונים, באופן אישי לכל אחד בהתאם לצרכיו ולהעדפותיו. הטיפול כולל התאמה של התזונה לטכנולוגיות החדשות בטיפול בסוכרת (משאבות אינסולין, סנסורים) ובסוגים חדשים של אינסולין.בנוסף לעבודה הקלינית, מרצה במסגרות אקדמיות שונות ומרכזת מקצועית של הקורס הטיפול התזונתי בסוכרת לדיאטניות באוניברסיטת תל אביב.
ד"ר אביבית כהן
רופאה פנימית ואנדוקרינולוגית ביחידת הסוכרת בהדסה עין כרם ומנהלת מכון סוכרת של מכבי שירותי בריאות בירושלים.
שרון לוטן פסיכולוגית
פסיכולוגית רפואית מומחית. בעלת ניסיון רב בעבודה עם מבוגרים המתמודדים עם השמנה, לפני ואחרי ניתוח בריאטרי, במסגרת טיפול פרטני או קבוצתי. בנוסף מטפלת במבוגרים ובני נוער המתמודדים עם מצבים רפואיים שונים במטרה לקדם את בריאותם הגופנית ורווחתם הנפשית. עובדת במסגרת ציבורית ובקליניקה פרטית.
מובילי קהילה
בתיה קריטי
אחראית תחום זכויות באגודה לסוכרת נעורים (סוג 1)
הנגשת זכויות בסוכרת סוג 1 לכלל הקהילה ועזרה במצוי הזכויות מול גופים ממשלתיים שונים.
מתן מענה לקהילת הסוכרתיים סוג 1 בכל הגילאים ובני משפחותיהם
כמוניסוכרת סוג-1המלצה לרופא היפו
המלצה לרופא היפו
24/09/23 13:28
1 תגובות
מבקש המלצה על רופא סכרת שמומחיות שלו זה היפו מטופלים אצל הרופאים הטובים ולא מצליחים לאזן יש ממוצע שלי או4 פעמים ביום שהכרתי יורדת נמוך
תודה
gilirom88
הי
האם אתם מאובחנים עם סוכרת? מטופלים באינסולין? או שהסיבה להיפואים היא אחרת? אם כן מטופלים באינסולין מדובר על ארוך טווח או גם הזרקות של אינסולין קצר על הארוחות? קצת חסר מידע כדי להמליץ, אבל בגדול כל רופא אנדוקרינולוג שמתמחה בסוכרת צריך לדעת לעזור במקרה כזה. במידה ואתם כן מטופלים באינסולין חשוב להתאים את המינונים, היפוגליקמיות נובעות בעיקר מצריכה עודפת של אינסולין חיצוני לעומת כמות הפחמימות הנאכלת. לעיתים יש להוריד בכמויות האינסולין הבזאלי (הארוך) ולעיתים נדרש חישוב מחדש של יחס פחמימה אינסולין. גם לפעילות גופנית יש השפעה על רמות הסוכר. מציע לכם להתייעץ עם מומחה, ובאם המומחה הנוכחי לא נותן מענה תוכלו לפנות לסיוע של רופא אחר.
בהצלחה