מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד״ר אמור משה שי
ד״ר אמור משה שי
רופא בכיר במערך למחלות ריאה - מרכז רפואי רבין אני רופא מומחה ברפואה פנימית ובמחלות ריאה, ופועל כחלק מצוות המכון למחלות ריאה במרכז הרפואי רבין – בלינסון. תחומי ההתמחות שלי כוללים אבחון וטיפול בסרטן הריאה, מחלות חסימתיות של דרכי הנשימה, מחלות של רקמת הריאה ויתר לחץ דם ריאתי. אני שואף לשלב בין ידע רפואי מתקדם לבין גישה אישית ומקצועית, במטרה להעניק למטופלים את הטיפול המיטבי.
כמונינשימהקושי להכניס אוויר בכמות מספקת

קושי להכניס אוויר בכמות מספקת

29/03/20 16:39
1 תגובות

לפני כשבוע התחיל אצלי קושי בהכנסת אוויר , הקושי מתבטא בצורה הבאה אני נושמת רגיל דרך האף אבל בשלב מסוים מרגישה שזה לא מספיק ומנסה להכניס אוויר דרך הפה האוויר לא תמיד נכנס מספיק ואני מרגישה ממש חוסר בחמצן וצריכה לשנות תנוחה או לפהק(נגיד להישען קדימה בכדי להכניס עוד נשימה ) עד שתיכנס נשימה עמוקה לפעמיים זה לוקח מספר נשימות . בנוסף יש יצור ליחה מוגברת ממש המון ליחה שקופה בכמויות שלא היה לי בעבר, וכאבים בחזה למעלה בשני הצדדים אבל בעיקר בשמאל כאשר יש קושי להכניס את האוויר .כאילו אני מרגישה את המאמץ בקנה הנשימה . קיימת אלרגיה לאבק והיתי אסמטית כתינוקת . קיבלתי מהרופא שלי משאף ותרופות אלרגיה ושניהם לא עזרו . אני מסוגלת לתפקד רגיל לסחוב לטפס מדרגות שינה ללא הפרעה אבל הקושי להכניס אוויר ממש מתחיל לשגע אותי . חייבת לציין שאין לי היסטוריה של התקפי חרדה ואני גם במצב הנוכחי מצליחה לשמור על רגיעה . פשוט מתסכל אותי שאני לא נושמת רגיל .


תגובות

דר-ניסים-אריש
מומחה כמוני
בוגר הפקולטה לרפואה האוניברסיטה העיברית, ירושלים. מומחה ברפואה פנימית ובמחלות ריאה . רופא בכיר ביחידה למחלות ריאה במרכז הרפואי שערי צדק.
30/03/20 11:25

דניאלס שלום תקראי פוסטים קודמים ,זוהי התלונה השכיחה ביותר בפורום ונובעות "ממודעות יתר לתהליך הנישמה " וכן לנשימה לא פונמקצלית שנובעתנישמה גרונית ולא סרעפתית (מהבטן)