מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד״ר אמור משה שי
ד״ר אמור משה שי
רופא בכיר במערך למחלות ריאה - מרכז רפואי רבין אני רופא מומחה ברפואה פנימית ובמחלות ריאה, ופועל כחלק מצוות המכון למחלות ריאה במרכז הרפואי רבין – בלינסון. תחומי ההתמחות שלי כוללים אבחון וטיפול בסרטן הריאה, מחלות חסימתיות של דרכי הנשימה, מחלות של רקמת הריאה ויתר לחץ דם ריאתי. אני שואף לשלב בין ידע רפואי מתקדם לבין גישה אישית ומקצועית, במטרה להעניק למטופלים את הטיפול המיטבי.
כמונינשימההתקן דנטלי לדום נשימה

התקן דנטלי לדום נשימה

02/08/19 13:53
3 תגובות

בת 70, מטופלת ביתר לחץ דם, במשקל תקין, אבל אובחנתי עם דום נשימה בדרגה בינונית: הפסקות נשימה בצפיפות של 19.1 לשעה, וירידה בריווי החמצן בצפיפות של 5.4 לשעה מערך מירבי של 96% לערך של 86%. לא הסתדרתי עם מכשיר ה CPAP שניתן לי לנסיון. השאלה: האם התקן דנטלי (שלא בסל ועולה כמה אלפי שקלים) הוא חיוני ומשמעותי עבורי, והאם למישהו יש נסיון והתרגל להתקן הזה בשינה.


תגובות

דר-ניסים-אריש
מומחה כמוני
בוגר הפקולטה לרפואה האוניברסיטה העיברית, ירושלים. מומחה ברפואה פנימית ובמחלות ריאה . רופא בכיר ביחידה למחלות ריאה במרכז הרפואי שערי צדק.
05/08/19 9:31

שלום אילנה האם את סובלת מישניניות יתר במהלך היום ? האם את נוחרת בלילה ? התקף דנטלי יכול לעזור לדום נישמה בשינה בדרגת חומרה קלה-בינונית.

אילנה481
05/08/19 18:22

לא ישנונית, וכנראה שלפעמים נוחרת, אם ישנה על הגב. אתמול ראיתי את הסד והוא נראה לי מאיים. האם אני באמת מסכנת את עצמי שאלקה בשבץ אם לא אשתמש בשום תכשיר עזר לנשימה בלילה?

אירנה.סירנה
08/08/19 21:41

אילנה את מוזמנת לפורום בו אנשים מתמודדים בדיוק עם אותם לבטים. תמצאי הרבה תמיכה, הזדהות ובעיקר מידע עדכני מנסיונם של משתמשי סיפאפ והתקנים דנטליים כאלו ואחרים https://www.forumcpap.co.il/