מנהלי קהילה

ד"ר נירית אבירן ברק
בוגרת לימודי רפואה בטכניון. בשנת 2000 סיימתי התמחות ברפואה פנימית בבית החולים בילינסון, ובשנת 2006 התמחות בסוכרת ואנדוקרינולוגיה בבית החולים שיבא, תל השומר. כיום עובדת כאנדוקרינולוגית בכירה במכבי שירותי בריאות, במרכז הרפואי נתניה ומטפלת בחולי סוכרת, אוסטאופורוזיס, בלוטת התריס ועוד..נושא האוסטאופורוזיס קרוב מאד לליבי ויש לי מטופלות ומטופלים רבים הסובלים מבעיה זו. במקביל לומדת לימודי רפואה משלימה בשביל הנשמה. מקבלת מטופלים במסגרת מכבי שירותי בריאות בנתניה ובאופן פרטי (החזרים מקופ"ח לאומית וביטוחים פרטיים) בכפר סבא. טלפון לקביעת תור 0733700700
לאתר שלי לחצו כאן

ד"ר נעמי לוין יינה
בוגרת ביה\"ס לרפואה בירושלים. מומחית ברפואה פנימית ונפרולוגיה. רופאה בכירה במכון לנפרולוגיה ויתר לחץ דם במרכז רפואי שיבא, תל השומר

מרינה ברושי
- דיאטנית קלינית, היחידה לתזונה ודיאטה, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין
- מרפאת סוכרת, השמנה ומחלות מטבוליות- בית חולים בילינסון.
- דיאטנית סוכרת מכבי שירותי בריאות
- קליניקה פרטית ברחובות
השכלה:
דיאטנית קלינית R.D – רישיון משרד הבריאות.
BS.C במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות רחובות, האוניברסיטה העברית.
קורסים מקצועיים:
קורס "טיפול תזונתי בסוכרת לדיאטנים.יות" -המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה אוניברסיטת תל אביב.
NLP THERAPIST – מכללת NLP PRO
מדריך חדר כושר – בית הספר למקצועות הספורט, הסמכה פונקציונליים אימוני התנגדות וTRX
קורס תזונת ספורט לדיאטנים – המרכז למניעת השמנה ותזונת ספורט מירי חדד.
אתר-
https://marina791990.wixsite.com/website
פייסבוק- https://www.facebook.com/MarinaBroshiDiet/?ref=bookmarks
אינסטגרם :
https://www.instagram.com/balanced.diabetes/
על היחידה לתזונה ודיאטה בבילינסון: https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/para-medical-units/Pages/nutrition_and_diet_unit_beilinson.aspx
כמוניסוכרת סוג-2איזה לחם עדיף
איזה לחם עדיף
05/06/19 19:57
10 תגובות
מה עדיף לחם מקמח שיפון או כוסמין
תגובות
כדאי לך לקרוא גם את זה
דורינא
עדיף להמנע מכל לחם שהוא כי הם עתירי פחמימות ,אם יש לך אפשרות לאפות לחם טחינה או מקמח שקדים זה עדיף ועוזר לאיזון
גובני גידי
נהדר......אבל איפור קונים לחם טחינה?
יודיס
תודה
בתיה אלימלך
הי יודיס כיוון שיש שונות מאוד גדולה בין הלחמים וגם בין כל סוכרתי בתגובה שלו למזונות שונים, הייתי ממליצה לך לנסות סוגים שונים של לחמים ולראות איך הסוכר שלך מגיב. במצב של איזון סוכר נורמאלי, ניתן לצרוך כמות מתונה של פחמימות מבלי לראות עליה מאוד גבוה בערכי הסוכר. הייתי בוחרת לחם שאתה אוהב לאכול, מודדת סוכר לפני אכילת פרוסה אחת ולאחר מכן מודדת שעתיים לאחר האכילה ובודקת לאן אתה מגיע. ערכי סוכר תקינים שעתיים לאחר האוכל אצל אדם בריא הן עד 140 מ"ג לד"ל ולכן אם אפשר לשאוף להגיע כמה שיותר קרוב לערך זה, כך האיזון יהיה טוב יותר. רק בריאות בתיה
יודיס
תודה בתיה
יוסי ארליך
שמע ידידי....עדיף להימנע ועדיף להימנע וכ וכ . אם תרד לגינה הסמוכה ותאכל דשא ועלי עצים......לא תהיה סכרת יותר.....העניין הוא שצריך גם לחיות......ודיי לחכימה.
reuven1
מניסיון - לחם שיפון מלא בלי תוספות משפר את איזון הסוכר לעומת לחמים אחרים (אני קונה ד"ר מרק). לחם כוסמין פשוט לא טעים לדעתי.
דורינא
גובני גידי לא קונים מכינים לבד בדיוק 5 דקות עבודה
gilirom88
הי! כמו שענו לפני, הכי מומלץ לאכול לחם שעשוי מקמח שקדים, הוא הלחם עם הכי פחות פחמימה שתוכלי למצוא. כמה דקות של עבודה, ערבוב מצרכים, ויש לך לכם. בעדיפות הבאה אחריו לחם כוסמין, שערכי הפחמימו שלו נמוכים משמעותית מלחם מקמח מלא, אבל גם בלחמי הכוסמין חשוב לבחור לחם שהוא כולו עשוי מקמח כוסמין מלא, וערכי הפחמימות שלו הכי פחותים שאת יכולה למצוא. כאמור, פחמימה מתפרקת לסוכר בגוף, ולכן שחוב להמנע כמה שיותר מפחמימות. אני יכול לומר לך שאני מודד הרבה באמצעות סנסור הליברה, ורואה מאוד את ההשפעות של לחמים עתירים בפחמימה שמקפיצים מהר מאוד את רמת הסוכר, לעומת לחמים דלים בפחמימה. יש גם לא מעט רעיונות למאכלים כאלו באתר של מדיקל גפן למשל: http://www.geffenmedical.co.il/he/ בהצלחה!
gilirom88
הנה הקישור, סליחה, קודם לא יצא טוב.