מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתי גור אריה
מנהל היחידה לשיכוך כאב בשיבא, תל השומר. ד"ר גור-אריה כותב הספר "כאב, מאבחנה ועד הקלה"
עידית רונן
עידית רונן
אחות מומחית לטיפול בכאב, יו"ר יוצאת של פורום הסיעוד לטיפול בכאב. עבדתי שנים רבות במרכז שניידר לרפואת ילדים בריכוז ותיאום הטיפול הכאב כמו כן, ריכזתי את תחום בטיחות המטופל וניהול סיכונים וכיהנתי כאחות הועדה לילד בסיכון.
ד
ד"ר גור רות
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
אלה סטולר
אלה סטולר
פיזיותרפיסטית, BPT,MPT. מתמחה בשיקום אורטופדי, כאב כרוני ותסמונות כאב לרבות CRPS. בעלת 10 שנות ניסיון בניהול מחלקת אשפוז יום שיקומי בבית החולים "רעות". מאמינה בשיקום פונקציונאלי, תוך הסתכלות הוליסטית על האדם כמכלול. דוגלת בעבודה שיקומית רב מקצועית, לצורך קידום מטרות תפקודיות של המטופלים. בוגרת קורסים כגון: דיקור מערבי (DRY NEEDLING), נוירודינאמיקה קלינית, טכניקות מיופציאליות, הנחיית קבוצות ועוד.
ד
ד"ר גלעד וסרמן
מומחה לרפואת הפה, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה משנת 2012 ותוכנית ההתמחות ברפואת הפה באותו מוסד משנת 2018. במהלך לימודיו השלים גם תואר מוסמך מחקרי (MSc) במדעי הרפואה בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה. אחראי המרפאה לכאבי פנים, לסתות, ומפרקי הלסת במרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), ובמרפאה פרטית. מאמין ומקיים גישה מולטידיסיפלינרית בטיפול.
ד
ד"ר גיא אלאור
אני מומחה בנוירוכירורגיה, עוסק וברפואת כאב במרפאת הכאב בשיבא. אני מטפל בכל סוגי הכאב, מעבר לטיפול תרופתי יש לי עניין מיוחד בטיפול פולשני לכאב במערכת העצבים המרכזית והפריפרית: עצבי הפנים, עמוד שידרה, קיצוב עצבי מרכזי ופריפרי ושחרור כירורגי של עצבים.
ד
ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי. עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.

מובילי קהילה

לימור חורש
לימור חורש
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.
כמוניכאבמה ההתמודדות עם מחלה כרונית לימדה אתכם על חברות? 1,2,3 GO!

מה ההתמודדות עם מחלה כרונית לימדה אתכם על חברות? 1,2,3 GO!

19/07/17 11:21
16 תגובות

"חברות טובה זה לא להרגיש לבד גם כשאתה חולה"..
כתבו לנו מה אתם חושבים!


מה ההתמודדות עם מחלה כרונית לימדה אתכם על חברות? 1,2,3 GO!

תגובות

ilana10
20/07/17 13:01

כמובן שכל אדם והמסגרת המשפחתית והחברתית שלו. במקרה שלי למדתי שעדיף לא לדבר על הכאבים-הבעיות יותר מדי כי אנשים מתעייפים ולא מסוגלים לספוג מלבד תחושת חוסר אונים שלהם כי הם לא יודעים איך לעזור או מה בדיוק אני צריכה. העזרה שאני אישית צריכה: אני מבקשת (דורשת) מהסביבה לקבל את המגבלות שלי, לא לנסות לשכנע אותי לעשות מה שאני לא יכולה/מסוגלת ולכבד את המגבלות שלי.

Xrisula
20/07/17 17:30

תודה על השיתוף. אשמח לדעת איך את מתמודדת עם הסביבה שלא פעם "מתבכיינת" על מר גורלה ועל כאביה, כשאת יודעת שאת מתמודדת עם קשיים וכאבים קשים עוד יותר.

CAMONI1
20/07/17 13:40

אילנה יקרה, תודה על השיתוף. אנו בטוחים כי הוא יועיל לרבים.

ilana10
20/07/17 20:38

krisula = לצערי המציאות (לא רק שלי) מלמדת שאנשים מתרחקים לאחר זמן מה מאנשים מתלוננים ומתבכיינים.... לכן אני מעדיפה כמה שפחות להתלונן או לשתף. כל מי שסביבי יודע שאני סובלת מכאבים לא קלים, למה להמשיך לטחון ולטחון. התרגלו כבר, לא פעם בחריקת שיניים, שיש ימים שאני לא בכושר לצאת או לארח. אני שואבת עידוד מקבוצות בפייסבוק - כי מי החברים הכי טובים שלנו? מי שסובלים בדיוק מאותו "דרעק" חחחח וגם עוזר לי קריאה באינטרנט וחיפוש מידע. הרפואה כל הזמן מתקדמת. דרך אגב, מה שאותי הכי מעצבן הם אלה (כשדיברתי-שיתפתי... מזמן כבר לא) שאומרים "על מה את מדברת, אצלי ... ומתחילה רשימה מפוארת של בעיות... לכן אני סותמת את הפה כדי לא לשמוע "אצלי..." חחח חוצמזה, גם לנשמה שלנו עדיף לא לטחון. אנחנו חזקים ומתמודדים בלי עזרה מאף אחד. על דגלי חרות המוטו: אל תעשו לי טובות ומוצאת פתרונות, למשל לדבר למסך שסופג הכול ..... ושותק....

בר10
28/07/17 21:22

עדיף להיות חולה סופני אבל שיהיו חברי אמת, ככה לדעתי

בר10
28/07/17 21:23

אני רוצה רק חברים. זהו. לא יותר. הכל שטויות מסביב.

CAMONI1
02/08/17 11:19

בר יקרה, תודה על השיתוף. אנו מאחלים לך ימים טובים.

בר10
02/08/17 11:35

למה אני חולת נפש? למה? :(

לינה15
10/08/17 9:35

שאין לי חברי אמת..

CAMONI1
10/08/17 9:38

מזלוש יקרה, תודה. נשמח שתשתפי עוד.

כאב-שחור
10/08/17 14:06

שקשה ורע לנו ממש , גם חברות טובה לא תעזור במאומה. אלה הפרעות שכלום לא עוזר להם.

CAMONI1
10/08/17 14:30

תודה על השיתוף!

נטע23
24/08/17 13:54

לימד אותי שאני יכולה להסתדר לבדי. ואם אין אני לי מי לי

אייס.פ
24/08/17 15:34

אני התברכתי בחברים שלא מוותרים עליי. היו כמה פעמים שכעסתי עליהם שנמאס לי מהם ואני רוצה שננתק קשר, בעיקר בגלל הכאבים המטורפים והרגשות אשם שאני חבר נוראי שמבטל הרבה פעמים ושיש הרבה ימים שאני לא מסוגל להקשיב לאף אחד. אבל הם עדיין לצידי ולא מוותרים עליי אפילו לרגע. ומנגד גיליתי כמה אכזריים יכולים להיות אנשים ו'' חברים'' כשאתה אדם מוגבל. אנשים חסרי סבלנות שאין להם רגע אחד לחכות כי אתה צריך לשבת. אז לומדים ממי להתרחק ואת מי להעריך ולהוכיח.

ilana10
24/08/17 15:57

מאד נכון. אבל אם יש עדיין לצידך כמה חברים טובים יש לך מזל גדול. זה גם בסדר גמור לנפות חברים לא רק בגלל מחלה. בחיים אנשים משתנים, גם אנחנו, או כאלה ש"פרצופם" האמיתי מתגלה ואז יש צורך "במכירת חיסול".

CAMONI1
24/08/17 15:48

אייס יקר, תודה רבה על השיתוף!