מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר נירית אבירן ברק
בוגרת לימודי רפואה בטכניון. בשנת 2000 סיימתי התמחות ברפואה פנימית בבית החולים בילינסון, ובשנת 2006 התמחות בסוכרת ואנדוקרינולוגיה בבית החולים שיבא, תל השומר. כיום עובדת כאנדוקרינולוגית בכירה במכבי שירותי בריאות, במרכז הרפואי נתניה ומטפלת בחולי סוכרת, אוסטאופורוזיס, בלוטת התריס ועוד..נושא האוסטאופורוזיס קרוב מאד לליבי ויש לי מטופלות ומטופלים רבים הסובלים מבעיה זו. במקביל לומדת לימודי רפואה משלימה בשביל הנשמה. מקבלת מטופלים במסגרת מכבי שירותי בריאות בנתניה ובאופן פרטי (החזרים מקופ"ח לאומית וביטוחים פרטיים) בכפר סבא. טלפון לקביעת תור 0733700700 לאתר שלי לחצו כאן
ד
ד"ר נעמי לוין יינה
בוגרת ביה\"ס לרפואה בירושלים. מומחית ברפואה פנימית ונפרולוגיה. רופאה בכירה במכון לנפרולוגיה ויתר לחץ דם במרכז רפואי שיבא, תל השומר
מרינה ברושי
מרינה ברושי
- דיאטנית קלינית, היחידה לתזונה ודיאטה, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין - מרפאת סוכרת, השמנה ומחלות מטבוליות- בית חולים בילינסון. - דיאטנית סוכרת מכבי שירותי בריאות - קליניקה פרטית ברחובות השכלה: דיאטנית קלינית R.D – רישיון משרד הבריאות. BS.C במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות רחובות, האוניברסיטה העברית. קורסים מקצועיים: קורס "טיפול תזונתי בסוכרת לדיאטנים.יות" -המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה אוניברסיטת תל אביב. NLP THERAPIST – מכללת NLP PRO מדריך חדר כושר – בית הספר למקצועות הספורט, הסמכה פונקציונליים אימוני התנגדות וTRX קורס תזונת ספורט לדיאטנים – המרכז למניעת השמנה ותזונת ספורט מירי חדד. אתר- https://marina791990.wixsite.com/website פייסבוק- https://www.facebook.com/MarinaBroshiDiet/?ref=bookmarks אינסטגרם : https://www.instagram.com/balanced.diabetes/ על היחידה לתזונה ודיאטה בבילינסון: https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/para-medical-units/Pages/nutrition_and_diet_unit_beilinson.aspx

תפוחי אדמה

26/04/17 18:38
2 תגובות

לאחרונה, בגלל בחילות, התחלתי לאכול תפוחי אדמה מבושלים במים, ולהפתעתי, רמת הסוכר בדם ירדה. מוזר מאד בעיני. הרי תפוחי האדמה מלאים בפחמימות .


תגובות

הי מינרבה בדיוק כתבתי פוסט קצר בנושא בדף הפייסבוק של האגודה הישראלית לסוכרת. בעקרון תפוח אדמה אחד בינוני שווה ערך למנת פחמימה אחת ולכן אם את אוכלת בכמות כזו או דומה לה אין סיבה שערכי הסוכר יעלו. זאת כמובן אם בדקת את הסוכר לפני וראית שלא התחלת על ערך גבוה. דווקא בהשוואה לאורז או פסטה ששלוש כפות לאחר בישול מאלו הן מנת פחמימה אחת וקשה מאוד להסתפק בכמות קטנה זו, הרבה אנשים דווקא כן יכולים להסתפק בתפוח אדמה אחד בארוחה ולכן סביר שיסיימו אותה בערכים לא רעים בכלל! רק בריאות בתיה

מיכאל128
20/11/20 15:46

מה לגבי תפוח אדמה ירושלמי האם באמת הוא טוב לסוכרתיים כמו שכותבים כל האתרים שאינדקס ועומס גליקמי שלו מאוד נמוכים?