21/09/14 12:42
0 תגובות
תפוחים אפויים בתנור:
הי כולם! אני ממליצה על קינוח קליל טעים ובריא.
קולפים ומגלענים תפוחים (לאו דווקא סמית! אפשר מכל הסוגים)
מניחים בתבנית (כדאי למרוח מעט חמאה על התבנית)
לפנים התפוח מכניסים תערובת של אגוזים כתושים: לוז, מלך, פקאן, צימוקים, קינמון ודבש.
אפשר לתקוע מקל קינמון או וניל לטעם ולקישוט.
אפייה בחום של 180 מעלות לכ40 דק (טורבו בתנור)
אפשרויות גיוון: סירופ אגבה או מייפל במקום הדבש
תמצית מי ורדים בתערובת האגוזים במקום הדבש
והכי הכי מומלץ - לטפטף ברנדי איכותי על כל העסק.
שנה טובה וטעימה!
נ.ב התמונה היא לא ממש של המנה שלי אבל קרובה. פה התפוחים לא מגולענים וממולאים!