מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
29/05/14 17:33
0 תגובות

פשטידה עשירה בסידן ודלה בפחמימות, מתאימה גם לחולי סוכרת

פשטידת פטריות , ניתן להחליף את הפטריות בתרד או בברוקולי מבושל מעט.



חומרים:

בצל חתוך לפרוסות

פטריות טריות חתוכות לפרוסות או תרד טרי קצוץ

3 ביצים

2 גביעי קוטג\' 5% , סה\"כ 500 גר\'

קופסה ריקוטה 5% שומן

100 גר\' גבינה צהובה 9% מגוררת

3 כפות קמח

מלח, פלפל לפי הטעם

1 כף אבקת רוטב פטריות לפשטידת פיטריות

שמיר קצוץ (לא חובה)

אופן ההכנה: במחבת לאדות את הבצל עם הפטריות/תרד, בקערה בנפרד לערבב את כל שאר החומרים ואחר להוסיף להם את הבצל והפטריות/תרד

לשפוך לתבנית אפייה ולהכניס לתנור בחום בינוני לכשעה.






תגובות