29/05/14 17:33
0 תגובות
פשטידה עשירה בסידן ודלה בפחמימות, מתאימה גם לחולי סוכרת
פשטידת פטריות , ניתן להחליף את הפטריות בתרד או בברוקולי מבושל מעט.
חומרים:
בצל חתוך לפרוסות
פטריות טריות חתוכות לפרוסות או תרד טרי קצוץ
3 ביצים
2 גביעי קוטג\' 5% , סה\"כ 500 גר\'
קופסה ריקוטה 5% שומן
100 גר\' גבינה צהובה 9% מגוררת
3 כפות קמח
מלח, פלפל לפי הטעם
1 כף אבקת רוטב פטריות לפשטידת פיטריות
שמיר קצוץ (לא חובה)
אופן ההכנה: במחבת לאדות את הבצל עם הפטריות/תרד, בקערה בנפרד לערבב את כל שאר החומרים ואחר להוסיף להם את הבצל והפטריות/תרד
לשפוך לתבנית אפייה ולהכניס לתנור בחום בינוני לכשעה.