מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
29/05/14 13:52
1 תגובות

מצרכים לבצק בתחתית:



120 גרם קוביות חמאה קרה

2 כוסות קמח

1/4 כוס גבינת קשקבל מגוררת אפשר גם גבינה צהובה או כל גבינה קשה שאתם אוהבים

קורט מלח

1/2 כפית חומץ

3 כפות מים קרים



למילוי:



4 גבעולי כרישה (החלק הלבן) פרוסות

בצל קצוץ

30 גרם חמאה

כף עלי רוזמרין (לא חובה)



לרוטב:



250 גרם שמנת מתוקה

2 ביצים

כף קמח

1/2 כפית אגוז מוסקט



אופן הכנה:

מכניסים למעבד מזון את החמאה, הקמח, המלח והגבינה ומעבדים שנהיים פירורים.

מוסיפים את החומץ וכף מים עד איחוד הבצק.

משטיחים מעט את הבצק עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר.

מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.

מטגנים את הכרישה והבצל מוסיפים את הרוזמרין, בוחשים ומכבים את הלהבה.

טורפים את חומרי הרוטב.

מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים בעובי 1/2 ס\"מ.

מניחים את הבצק על התבנית ומהדקים.

אופים 10 דקות, מוציאים מהתנור, מפזרים מעל הבצק את הכרישה והבצל, יוצקים את הרוטב אופים עד הזהבה כ-35 דקות. בתאבון


תגובות

מיי-רב
29/05/14 13:53

אפשר להוסיף פטריות לפי הטעם