31/08/13 18:41
0 תגובות
מתכון סלט ירוק ברוטב חרדל, שמיר ודבש
מרכיבים:
4-5 סוגים של עלי חסה שונים (למילוי קערה בינונית)
עלי תרד צעירים וקטנים
עלי רוקט
עלי ראשד
רוטב:
4 כפות שמיר, קצוץ
4 כפות חומץ בן-יין, או חומץ בלסמי
1 כפית דבש
1 כף מיץ לימון טרי
3 שיני שום, מעוכות
1 כף חרדל משובח
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
1/2 כוס שמן תירס
4 כפות שמן זית יד מרדכי
אופן ההכנה:
קורעים את כל העלים ושמים בקערת סלט גדולה.
שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת, ומנערים היטב.
יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.