מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
31/08/13 18:40
0 תגובות

מתכון דג סלמון ברוטב בזיליקום ושום













מרכיבים :





דג סלמון כ-1.5 קג\'

עלי בזיליקום טריים - כ- 100 גר\'

שמן זית של יד מרדכי- 1/2 כוס

חומץ (עדיף מיץ לימון)- 1/3 כוס

שיני שום - 3-4 (או לפי טעם)

מלח ופלפל





רוטב:





עלי בזיליקום טריים ושיני שום לטחון בבלנדר. להוסיף לטחינה שמן זית, חומץ ותבלינים . לערבב היטב







אופן ההכנה:





הכנס פרוסות סלמון מסודרים ע\"ג התבנית לתוך תנור אשר מחומם מראש (טמפ\' 150 מעלות) למשך כ- -15-20 דקות. בתום הזמן תוציא תבנית מהתנור ופזר רוטב ע\"ג הדג, כסה את תבנית בנייר כסף והכנס את התבנית לתוך התנור בחזרה לבישול סופי (כ- 25-30 דקות).







אופן הגשה:





להגיש חם. לא מומלץ לחמם פעמיים. נתן להוסיף תפו\"א מבושלים ברוטב שמנת מתוקה.

סלט ירקות מתאים מאוד.


תגובות