16/05/13 10:50
0 תגובות
פשטידת גבינות משאריות גבינות של שבועות
מתכון של בני סיידא:
1 גביע קוטג’ תנובה 9%
2 גביעי שמנת תנובה אורגינל 15%
150 גרם קולאז’ קשקבל מגוררת
200 גרם גבינת פטה פיראוס מגוררת
200 גרם חמאת תנובה מומסת
4 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
צרור עירית קצוצה
3 כפות עיטורי עגבניות של אוליבייה
מלח, פלפל שחור גרוס
לציפוי
1/2 שקית פתיתי פרמזן לפסטה מסדרת השף הלבן
תבנית קפיצית בקוטר 26 ס\"מ משומנת
אופן הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. )
2. שמים את כל המרכיבים בקערה וטורפים היטב. יוצקים לתבנית זורים מעל את פתיתי הפרמזן ואופים כ- 40 דקות עד להזהבה
2. מגישים חם עם סלט ירקות מתובל בלימון ושמן זית או עם ממרח זיתים שחורים או ממרח פלפלים טריים