מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
16/05/13 10:50
0 תגובות

פשטידת גבינות משאריות גבינות של שבועות

מתכון של בני סיידא:



1 גביע קוטג’ תנובה 9%



2 גביעי שמנת תנובה אורגינל 15%



150 גרם קולאז’ קשקבל מגוררת



200 גרם גבינת פטה פיראוס מגוררת



200 גרם חמאת תנובה מומסת



4 ביצים



2 כוסות קמח



1 שקית אבקת אפייה



צרור עירית קצוצה



3 כפות עיטורי עגבניות של אוליבייה



מלח, פלפל שחור גרוס



לציפוי



1/2 שקית פתיתי פרמזן לפסטה מסדרת השף הלבן



תבנית קפיצית בקוטר 26 ס\"מ משומנת





אופן הכנה:





1. מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. )





2. שמים את כל המרכיבים בקערה וטורפים היטב. יוצקים לתבנית זורים מעל את פתיתי הפרמזן ואופים כ- 40 דקות עד להזהבה

2. מגישים חם עם סלט ירקות מתובל בלימון ושמן זית או עם ממרח זיתים שחורים או ממרח פלפלים טריים


תגובות