12/03/13 12:56
1 תגובות
נסיכת הנילוס בתנור
15 גרם פחמימות בכל התבשיל
החומרים
חצי ק\"ג דג נסיכת הנילוס
2 חבילות כוסברה קצוצה
300 גרם גזר פרוס
500 גרם עגבניות קלופות ופרוסות
חופן סלרי עלים קצוצים
5 פילפלים ירוקים חריפים, חתוכים לרבעים לאורך
5 כפות פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
1 כפית כורכום
1 ראש שום מקולף
חצי כוס שמן
אופן ההכנה
פורסים את הדג לפרוסות ומסדרים בתבנית משומנת לאפיה בתנור.
את כל שאר החומרים בתוספת ליטר וחצי מים מכניסים לסיר ומבשלים
כחצי שעה. לאחר מכן יוצקים את התערובת על הדג.
מכניסים לתנור לחום בינוני למשך שעה בקירוב.
ברוך הלוי-סגל
,תודה לך אפרת.
חג פסח שמח ואביבי
לך וליקיריך,
ברוך