מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
12/03/13 10:51
6 תגובות

הי! האם יש קמח מצה מלא כזה שמתעכל לאט וגורם לתחושת שובע גדולה יותר? אני לא יכולה לוותר על הקנידעלעך במרק וכמה שיותר. אבל רוצה לשמור משקל. ושאלה לגבי גפילטע פיש - יש בזה סוכר?? בקנויים בצנצנות למשל?


תגובות

אפשר להשתמש בקמח קוקוס שנהיה מאד IN לאחרונה בין השאר בגלל שאינו מכיל גלוטן.

מיקי--טל
12/03/13 23:57

האם קמח קוסקוס יעשה את אותה העבודה והטעם מה
בנוסף הוי מצה מצה :-) טעימההההההההההההההה
והקניידלך ?<

הנה מה שמצאתי ברשת על קמח קוקוס:
את קמח הקוקוס מכינים מבשר קוקוס שאותו טוחנים, מייבשים ומסירים ממנו את רוב השומן. רוב הפחמימות שלו הן בעצם סיבים תזונתיים, מה שהופך אותו לדל מאוד בפחמימות שנספגות. יש לו טעם נהדר והוא נותן רכות וקלילות למאפים.
יש לו גם תכונה חסכונית – תכולת הסיבים הגבוהה שלו גורמת לו לספוח נוזלים בצורה מאוד חזקה ולכן משתמשים בו בכמויות קטנות. כדאי לאחסן במקרר.
http://www.carbfree.co.il/?p=319

אפרת_זיו
14/03/13 16:40

מיקי שימי לב, ד"ר ראלט כתבה קמח קוקוס ואת כתבת קמח קוסקוס :)

דר-רני-פולק
14/03/13 21:08

קיים קמח מצה מלא. גפילטע פיש מכיל בדרך כלל סוכר. כעיקרון במוצרים קנויים יש יותר סוכר מאלה המוכנים לבד בבית. מציע לבדוק בתווית המוצר אותו רוצים לקנות.
מומלת גם לזכור שפסח יש פעם בשנה...
בתיאבון

שגו
16/03/13 15:11

כצליאקית אני מכירה קמחים כמו תפוח"א, חומוס, תירס, טפיוקה ועוד, על קמח קוקוס עוד לא שמעתי ולא חוויתי.
ד"ר ראלט היכן ניתן להשיגו? את הקמחים שאני צורכת (לפחות את חלקם) לא ניתן להשיג בכל רשת מזון.
יש מתכונים להכין איתו מיני מאפים?