עוגיות תה
מצרכים
1 מרגרינה בטמפרטורת החדר ( או 200 גרם חמאה)
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 ביצים שלמות
3/4 כוס פתיתי קוקוס
חצי שקית אבקת אפיה (5 גרם)
3 כוסות קמח רגיל 2 כפות נוספות
אופן ההכנה
במעבד מזון עם וו גיטרה , מכניסים סוכר , סוכר וניל, מרגרינה רכה, ביצים ופתיתי קוקוס, מעבדים עד שנוצר מעין קרם.
מוסיפים את הקמח המנופה ואת אבקת האפיה ומערבלים עד אשר מקבלים בצק רך וגמיש.
מחממים תנור אפיה על 180 מעלות.
מרפדים תבנית תנור בניר אפיה.
מכניסים את הבצק לפיה של המכונה המורכב עליה הסרט מתכת שקורץ את העוגיות. מסובבים את הידית עד אשר יוצאת רצועה, חותכים עם סכין
לגודל הרצוי, מניחים על ניר האפיה במרווחים שווים.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות,
זמן אפיה 15 דקות א עד אשר העוגיות מזהיבות בצדדים ולא יותר.
יש לקרר לגמרי את העוגיות ורק לאחר מכן מכניסים לכלי אטום.
עכשיו יש לכם 70 עוגיות טעימות קריספיות ומענגות !!
לכו להכין כוס תה מהביל , בנתיים העוגיות מתקררות להן.