25/12/12 17:57
0 תגובות
פרוסות בשר בפטריות
כק\"ג בשר כתף או פילה מדומה
כמה עלי דפנה
בצל חצוי
מעט מלח, פלפל וכורכום
..............לבשל את הבשר כחצי שעה בסיר רחב מלא במים יחד עם
בצל,עלי דפנה, מעט מלח, כורכום,פלפל שחור....... לצנן.
את הבשר שהצטנן מעט חותכים לפרוסות דקות.........
יש לשמור את ציר הבשר.
לרוטב:
בצל קצוץ ומטוגן במעט שמן
קופסת פטריות חתוכות או פטריות טריות
מעט לימון סחוט
כרבע כפית סוכר
עגבניה חתוכה לקוביות
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, משיה, עלי דפנה,מעט א. מרק.
כף רסק עגבניות
לטגן את הבצל בשמן.
להוסיף פטריות, לימון וסוכר ולטגן קלות.
להוסיף תבלינים ופרוסות הבשר, להוסיף מים/ציר הבשר מעל גובה הבשר
ולבשל על להבה נמוכה עד לצמצום הנוזלים.
לקראת סוף הבישול להוסיף כף רסק עגבניות מהולה במעט מים/ציר בשר
ולבשל עד לקבלת תבשיל סמיך וטעים...
מנה נהדרת בתוספת אורז לבן...תהנו,