17/11/12 14:13
0 תגובות
את אלו אני הכי אוהבת בישקוטי חמוציות
2 ביצים
100 מ\"ל שמן
130 גרם סוכר
משחת וניל
2 כפות מיץ תפוזים
280 גרם קמח
1 שקית א.אפיה
1 כוס אגוזי מלך
1 כוס חמוציות
לערבב בקערה ביצים, סוכר, שמן, משחת וניל, מיץ תפוזים.
להוסיף קמח אפיה ולערבב .
להוסיף אגוזים וחמוצים ולערבב.
לעצב לככר מאורכת, לאפות בחום של 180 מעלות 35 דקות.
לצנן מספר דקות, לפרוס עם סכין משוננת , לסדר את הפרוסות בתבנית ולהמשיך לאפות בערך עוד 20 דקות.
או עד שמתייבש.
כמובן שאפשר לשחק עם התוספות ולהכין עם מה שאוהבים.
עם תה נענע חם לא צריכה יותר מזה.........