מנהלי קהילה

ד"ר נירית אבירן ברק
בוגרת לימודי רפואה בטכניון. בשנת 2000 סיימתי התמחות ברפואה פנימית בבית החולים בילינסון, ובשנת 2006 התמחות בסוכרת ואנדוקרינולוגיה בבית החולים שיבא, תל השומר. כיום עובדת כאנדוקרינולוגית בכירה במכבי שירותי בריאות, במרכז הרפואי נתניה ומטפלת בחולי סוכרת, אוסטאופורוזיס, בלוטת התריס ועוד..נושא האוסטאופורוזיס קרוב מאד לליבי ויש לי מטופלות ומטופלים רבים הסובלים מבעיה זו. במקביל לומדת לימודי רפואה משלימה בשביל הנשמה. מקבלת מטופלים במסגרת מכבי שירותי בריאות בנתניה ובאופן פרטי (החזרים מקופ"ח לאומית וביטוחים פרטיים) בכפר סבא. טלפון לקביעת תור 0733700700
לאתר שלי לחצו כאן

ד"ר נעמי לוין יינה
בוגרת ביה\"ס לרפואה בירושלים. מומחית ברפואה פנימית ונפרולוגיה. רופאה בכירה במכון לנפרולוגיה ויתר לחץ דם במרכז רפואי שיבא, תל השומר

מרינה ברושי
- דיאטנית קלינית, היחידה לתזונה ודיאטה, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין
- מרפאת סוכרת, השמנה ומחלות מטבוליות- בית חולים בילינסון.
- דיאטנית סוכרת מכבי שירותי בריאות
- קליניקה פרטית ברחובות
השכלה:
דיאטנית קלינית R.D – רישיון משרד הבריאות.
BS.C במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות רחובות, האוניברסיטה העברית.
קורסים מקצועיים:
קורס "טיפול תזונתי בסוכרת לדיאטנים.יות" -המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה אוניברסיטת תל אביב.
NLP THERAPIST – מכללת NLP PRO
מדריך חדר כושר – בית הספר למקצועות הספורט, הסמכה פונקציונליים אימוני התנגדות וTRX
קורס תזונת ספורט לדיאטנים – המרכז למניעת השמנה ותזונת ספורט מירי חדד.
אתר-
https://marina791990.wixsite.com/website
פייסבוק- https://www.facebook.com/MarinaBroshiDiet/?ref=bookmarks
אינסטגרם :
https://www.instagram.com/balanced.diabetes/
על היחידה לתזונה ודיאטה בבילינסון: https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/para-medical-units/Pages/nutrition_and_diet_unit_beilinson.aspx
כמוניסוכרת סוג-2ערך גליקומי ותזונה לסוכרתיים
ערך גליקומי ותזונה לסוכרתיים
04/06/16 11:49
13 תגובות
שבת שלום מישהו יודע מה ערך גלוקומי של דפי אורז? והאם מותר לאכול פריכייות אורז? ומה מותר לאכול ומה אסור לאכול? האם מותר לאכול את כל הירקות כולל גזר וסלק? האם קמח תירס מותר לסוכרתיים
ד"ר נירית אבירן ברק
שלום רב
הכל עניין של כמויות. מותר לאכול הכל אך במידה. מציעה להתייעץ עם תזונאית מומחית לסוכרת. שבוע טוב
יעקב8
בסד
שלום לך!
אורז הוא המאכל המזיק ביותר לסוכרתי אלא אם זה אורז מלא ואז הוא מתון יותר
בברכה
מוצרפי
ד"ר נירית אבירן ברק
יעקב שלום. אני לא מסכימה עם קביעתך. כל סוכרתי צריך לבדוק מה מתאים לו והכל עניין של כמויות. חג שמח
אוראל36
מאיפה הבאת את זה????????? בבקשה לא לכתוב פה דברים כאלה שהם לא נכונים וסתם מכניסים לאנשים שטויות לראש. גם ככה יש לנו עודף עיסוק באוכל
hanic
תודה
יעקב8
בסד
לדר נירית שלום!
כל הקביעות שאני אומר או אפילו כנראה אחרים מדברים על הכלל ומשמעות הדבר כל דבר יש לבשדוק לגופו ולכמותו. בכל מקרה לגבי האורז הלבן מבחינתי הוא מעלה סוכר קטלני אני מדבר על כמויות מדודות אך האורז המלא מגיב טוב יותר מבחינת הסוכר. הלחם המלא עלי לא משפיע לטובה רק לחם רגיל טרי מאד נוח לי. סליחה עם לא הובנתי או לא הוסברתי נכון.
שבוע טוב
מוצרפי
denur1
הדרך הטובה היא לבדוק אחרי אכילה וללמוד איך הסוכר מגיב לכל סוג מזון, דגניים הם בעלי אינדקס גליקמי גבוה ברוב המקרים.
מינרבה1
מסכימה, למרות שיד דיאטנים שטוענים אחרת
יעקב8
בסד שלום לכם! מי שהולך ללא הבחנה ובדיקה עצמית של הדיטאנים מגיע למצבים לא טובים כל אחד צריך להיעזר בדעת הדיאטנים אך לפעול לפי המציאות שלו בברכה מוצרפי
לילה2
יעקוב 8 אני חושבת כמוך.מנסיון שלי הלחם הטוב לנו זה לחם שיפון או פומפניקל.גם זה פרוסה אחד ורצוי לא בכל ארוחה.
mela18
מישהו ניסה תוספי תזונה על בסיס מורידה, או משהו אחר לאיזון סכרת?
kjkjk
את משחקת באש ! אסור לחם בכול סוג שהוא , ללא דגנים ! ולהפסיק לאכול תזונה מתועשת שקונים בסופר מרקט ! לחפש תזונאי ולעבור לתזונה ללא פחמימות ! וללא מזון מתועש ! פרוסת לחם לא תספק אותך אף פעם ! https://ketosis.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D/ http://www.capit.co.il/article/2
שלום מועלם
שלום חברים ברצוני לדעת אם שיבולת שועל טובה לחולי סכרת במקום לחם מלא או שיפון