מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר גלעד וסרמן
מומחה לרפואת הפה, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה משנת 2012 ותוכנית ההתמחות ברפואת הפה באותו מוסד משנת 2018. במהלך לימודיו השלים גם תואר מוסמך מחקרי (MSc) במדעי הרפואה בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה. אחראי המרפאה לכאבי פנים, לסתות, ומפרקי הלסת במרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), ובמרפאה פרטית. מאמין ומקיים גישה מולטידיסיפלינרית בטיפול.
ד
ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי. עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.

מובילי קהילה

לימור חורש
לימור חורש
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.
כמוניכאבאהלרס-דנלוס ותסמונת גמישות יתר

אהלרס-דנלוס ותסמונת גמישות יתר

14/01/16 19:44
0 תגובות

תסמונת גמישות יתר זה אומר כאבים כרונים לכאלו שיש להם גמישות יתר. זה סוג אחד מתוך שישה סוגים של תסמונת אהלרס-דנלוס. התסמונת הזו לא נמצאת בתודעת הרופאים, למרות שלעיתים הם מפרסמים שזה חלק מהמומחיות שלהם. לנו לקח 4 שנים לאבחן את הבת שלי, בזמן הזה קיבלה אבחונים רבים ולכן טיפולים שלא רק לא עזרו גם גרמו לנזק.

בתאריך 7.3.16 בשעה 14:30 יתקיים מפגש של הסובלים מהתסמונת בבי"ח רמב"ם, חיפה. המפגש יארך 3 שעות ויכלול הרצאות של טובי המומחים בתחום מהארץ ומהעולם.
התכנית תכלול:
1. הרצאה של פרופ' רודני גראהאם, מומחה מס' 1 בעולם ב EDS, אשר מגיע לישראל מלונדון.
2. הרצאה של פרופ' ג'ריס יעקוב, מנהל מחלקה מאיכילוב, בנושא דיסאוטונומיה ב EDS.
3. שיחה וסרט עם הגב' לארה בלום, יו"ר העמותה הבינלאומית ל EDS שתושק ככל הנראה במאי. גברת בלום מסרה לי שהעמותה הישראלית שתקום בתקווה בקרוב תצורף לארגון וכחלק מכך יעזרו לנו בבניית אתר.
4. הרצאה של פיסיותרפיסט מר איציק פרידמן, אשר שיקם מקרים קשים של EDS בארץ.
5. שיחה עם דנה גרוס, הכוללת עדכונים לגבי הקמת העמותה הישראלית ל EDS.

לכל מי ששירצה לבוא נא ליצור קשר עם דנה:

טל' : 052-4343939

מי שרוצה לברר פרטים נוספים על התסמונת מוזמן לשאול אותי


תגובות