מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר פזית בקרמן
מנהלת המכון הנפרולוגי בשיבא. סיימה התמחות ברפואה פנימית בהדסה עין כרם והתמחות-על בנפרולוגיה בשיבא. השתלמה שלוש שנים באוניברסיטת פנסילבניה, ארה"ב במחקר בסיסי של מחלות כליה ופרסמה מאמרים בנושא. בעלת ניסיון קליני מגוון בקרב מטופלי דיאליזה, מטופלי אי ספיקת כליות חריפה וכרונית ומחלות כליה שונות. עוסקת גם במחקר קליני ובסיסי במכון הנפרולוגי בשיבא.

מובילי קהילה

מחוברת פז מושקוביץ
מחוברת פז מושקוביץ
נעים מאד, פז - מובילת קהילת כליות ודיאליזה. ראשית מוזמנים לתכנית הרדיו שלי "הרוקנרול של החיים" בעמוד "מחוברת פז מושקוביץ" ובערוץ היוטיוב. כל שאלה שתירצו לשאול אותי אני כאן עבורכם. במקצועי אני מאמנת בכירה, מרצה ויוצרת, כותבת הרצאות השראה לאנשים והרצאות עסקיות. אני מחוברת לדיאליזה מזה 30 וחצי שנים, 3 השתלות כליה שנכשלו ומאה ניתוחים. דרך סיפורי האישי רב התהפוכות, אני מציעה לכם כלים שיאפשרו לכל אחד להתחבר לחיים שלו, ולהתגבר על קשיים בתחום האישי ובתחום הקריירה והעסקים, ובוודאי שבתחום התמודדותכם עם עולם הכליות. הוצאתי לאור את הספרים: "מחוברת - צופן ליזה" ו"השמיים הם לא הגבול" ומעבירה מופע-הרצאה "מחוברת" שמעניק פרספקטיבה וכלים לחיים. יש לי ולבעלי מקס 11 ילדים כלבתולים שהם אהבה ללא תנאי. מומלץ בחום גם לבריאות שלנו הנפשית והפיסית :) ולמי ששואל אז אסור לי ללדת ילדים, כאן עבורכם תמיד לכל שאלה ושיתוף! לחיזוק מוטיבציה והשראה תוכלו לצפות בקטעים נבחרים מתכנית הרדיו בלינק הבא: https://www.youtube.com/playlist?list=PL1QPzpvna7OzfBMpmM9pKwBM8r1sQyGUY
כמוניכליות ודיאליזהUS מצא שיש לי כליית פרסה

US מצא שיש לי כליית פרסה

דנה
21/12/15 7:35
1 תגובות

שלום,



אני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות של דרכי השתן כבר שנים , אני בת 25 ולאחרונה זוהתה אצלי כליית פרסה באולטרה סאונד.



 הדלקות החוזרות מאלצות אותי להיות על כדורי אנטיביוטיקה חודשים על חודשים.



וכמובן איכות חיים של כאבים במתן שתן וכ"ו. 



האם יש פתרון כלשהו לבעיה הזאת ? שכנראה נובעת מהכליה הפרסתית.



בתודה



דנה



 



תגובות

שלום לך

זיהומים חוזרים ונישנים בדרכי השתן שכיחים יחסית אצל נשים בגילך, ללא קשר לכלית פרסה. יש כמובן לטפל באנטיביוטיקה בכל פעם שיש זיהום, אולם לעיתים כדאי לקבל טיפול מניעתי באנטיביוטיקה במינון נמוך באופן קבוע, כדי למנוע את הזיהומים. יש להקפיד על שתיה מרובה שתשמור על תפוקת שתן גדולה וזרימה טובה של שתן, מומלץ לשתות מיץ חמוציות שעשוי למנוע קצת זיהומים וחשוב להקפיד לאחר קיום יחסי מין לשטוף את האזור ולהשתין, כדי למנוע כניסת חידקים לכיס השתן.

תודתנו לחברת באייר על תרומה בלתי תלויה לסיוע בהקמת הקהילה. יובהר כי אין בתרומה זו כדי להשפיע על הפעילות או התוכן המוצגים בקהילה.