מהנסיון שלי, אין פתרונות קסם לבישול ללא מלח, ודאי למי שחווה בעבר אוכל עם מלח ונאלץ להוריד אותו. מצד שני, צריך לנסות להתרגל לטעמים אחרים שהם ללא מלח, שאפשר להשיג אותם ע"י עשבי תיבול טריים - הרבה כוסברה ופטרוזיליה, גם ריחן. אפשר גם תבלינים יבשים ארומטיים, למרות שצריך לוודא שאין בהם תוספת מלח.
שף חיים כהן
מהנסיון שלי, אין פתרונות קסם לבישול ללא מלח, ודאי למי שחווה בעבר אוכל עם מלח ונאלץ להוריד אותו. מצד שני, צריך לנסות להתרגל לטעמים אחרים שהם ללא מלח, שאפשר להשיג אותם ע"י עשבי תיבול טריים - הרבה כוסברה ופטרוזיליה, גם ריחן. אפשר גם תבלינים יבשים ארומטיים, למרות שצריך לוודא שאין בהם תוספת מלח.