לא צריך שומשום בקציצות. התפקיד של הביצה והלחם בקציצה הוא לקשור את התערובת ולאוורר אותה. אפשר להימנע מביצה ולחם ובמקום זה להכניס ירקות מבושלים במצב של פירה. תפוח אדמה אחד מבושל, מעוך לפירה, על חצי קילו בשר, יעשה את העבודה שך הביצה והלחם. אפשר גם גזר, או לערבב את שניהם.
שף חיים כהן
לא צריך שומשום בקציצות.
התפקיד של הביצה והלחם בקציצה הוא לקשור את התערובת ולאוורר אותה.
אפשר להימנע מביצה ולחם ובמקום זה להכניס ירקות מבושלים במצב של פירה.
תפוח אדמה אחד מבושל, מעוך לפירה, על חצי קילו בשר, יעשה את העבודה שך הביצה והלחם.
אפשר גם גזר, או לערבב את שניהם.