מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
09/09/12 20:32
1 תגובות

שלום חיים ושנה טובה רציתית לדעת האם שמנת מתוקה 38% אם נמהל אותה בכמות זהה של חלב נפחית את אחוז השומן בחצי (לערך) ונגיע לאיכות של שמנת מתוקה 15% (לא ברור מדוע שמנת 15% יקרה יותר מ 38% )

כמו כן אשמח לקבל מתכון לאוסובוקו טלה או שוק טלה (בלי בצל בבקשה) תודה רסטה


תגובות

שף-חיים-כהן
11/09/12 11:51

מתכון יעלה בהמשך.
לגבי השמנת - לא ניסיתי למהול אף פעם, לא יודע לגבי האיכות הסופית.