מנהלי קהילה

ד"ר נירית אבירן ברק
בוגרת לימודי רפואה בטכניון. בשנת 2000 סיימתי התמחות ברפואה פנימית בבית החולים בילינסון, ובשנת 2006 התמחות בסוכרת ואנדוקרינולוגיה בבית החולים שיבא, תל השומר. כיום עובדת כאנדוקרינולוגית בכירה במכבי שירותי בריאות, במרכז הרפואי נתניה ומטפלת בחולי סוכרת, אוסטאופורוזיס, בלוטת התריס ועוד..נושא האוסטאופורוזיס קרוב מאד לליבי ויש לי מטופלות ומטופלים רבים הסובלים מבעיה זו. במקביל לומדת לימודי רפואה משלימה בשביל הנשמה. מקבלת מטופלים במסגרת מכבי שירותי בריאות בנתניה ובאופן פרטי (החזרים מקופ"ח לאומית וביטוחים פרטיים) בכפר סבא. טלפון לקביעת תור 0733700700
לאתר שלי לחצו כאן

ד"ר נעמי לוין יינה
בוגרת ביה\"ס לרפואה בירושלים. מומחית ברפואה פנימית ונפרולוגיה. רופאה בכירה במכון לנפרולוגיה ויתר לחץ דם במרכז רפואי שיבא, תל השומר

מרינה ברושי
- דיאטנית קלינית, היחידה לתזונה ודיאטה, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין
- מרפאת סוכרת, השמנה ומחלות מטבוליות- בית חולים בילינסון.
- דיאטנית סוכרת מכבי שירותי בריאות
- קליניקה פרטית ברחובות
השכלה:
דיאטנית קלינית R.D – רישיון משרד הבריאות.
BS.C במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות רחובות, האוניברסיטה העברית.
קורסים מקצועיים:
קורס "טיפול תזונתי בסוכרת לדיאטנים.יות" -המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה אוניברסיטת תל אביב.
NLP THERAPIST – מכללת NLP PRO
מדריך חדר כושר – בית הספר למקצועות הספורט, הסמכה פונקציונליים אימוני התנגדות וTRX
קורס תזונת ספורט לדיאטנים – המרכז למניעת השמנה ותזונת ספורט מירי חדד.
אתר-
https://marina791990.wixsite.com/website
פייסבוק- https://www.facebook.com/MarinaBroshiDiet/?ref=bookmarks
אינסטגרם :
https://www.instagram.com/balanced.diabetes/
על היחידה לתזונה ודיאטה בבילינסון: https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/para-medical-units/Pages/nutrition_and_diet_unit_beilinson.aspx
כמוניסוכרת סוג-2נגלתה לי אפשרות חדשה עם כרובית
נגלתה לי אפשרות חדשה עם כרובית
26/05/15 23:25
5 תגובות
שימוש בכרובית במקום אורז, אורז לא נמצא בתפריט שלי למרות ששימש כמצע לארוחות רבות.
http://food.walla.co.il/item/2857301?m=1
יתרת המתכון פחות חשובה לי.
אבו זקן
כתוב שם שהכרובית נראית כמו אורז לבן. אם תנסה ותדווח על הטעם זה יהיה נחמד. גם קלקר נראה כמו אורז לבן אחרי עיבוד בפומפיה.
ורד2015
יש לזה גם טעם של קלקר נראה לי.....לא שניסיתי קלקר...
אבו זקן
להילה: מחר או מחרתיים אני מתכוון לנסות את הרעיון. אם אשאר בחיים אדווח.
ורד2015
אבו זקן...וואי קרעת אותי מצחוק...
אבו זקן
ובכן, אותם פירורי כרובית אכן מהוים מצע לא רע לספיגת טעם מהרוטב הנלווה. מי שמכיר את סקיני פסטה מכיר את הרעיון, והכרובית יותר זולה מאותו שורש אקזוטי (אם כי ההכנה, קלה ככל שהיא, בכל זאת אינה מיידית). בשתי מלים: לא רע. תודה, denur1.