20/03/12 9:37
8 תגובות
סלט טונה לימוני למנה ראשונה בריאה לחג:
אני כותבת מה עושים, לגבי כמויות אפשר לשחק עם זה לפי כמות המשתתפים וכו.
מנה יפה לשניים:
1. אבוקדו בשל
1 קופסת טונה מסוננת (שמן או מים לשיקולכם ובהתאם לדיאטה)
1 לימון גדול
שמיר טרי קצוץ קטן
פלפל טחון (תבלין, אני משתמשת בתערובת 4 הפלפלים וממליצה)
אופן ההכנה פשוט:
מועכים במזלג ומפוררים את הטונה ואבוקדו, מוסיפים מיץ טרי של לימון אחד (אני קודם מערבבת לחוד לימון ושמיר ורק אחכ אחרי 4 דק מוסיפה לשאר החומרים). מפלפלים היטב ומגישים. טעים מאד ולא משחיר בגלל הלימון. אידיאלי להניח על המצה. חג שמח!
ישראלית
הנה שדרוג למתכון שלך, לקחת את התערובת שיוצאת ולמלא בה חצי לחמניה כשר לפסח אחרי שמוציאים את תוכן המילוי שלה, כאילו שמשתמשים בה כמו סלסלה.
ברוך הלוי-סגל
מושתלת1
נשמע טעים ממש!
אפשר לוותר על האבוקדו או להחליף אותו במשהו אחר? לא עניין בריאותי, אני פשוט ממש לא אוהבת :)
אפרת_זיו
אפשר לדעתי ביצה קשה במקום האבוקדו
ברוך הלוי-סגל
אפרת היקרה,
אפשר גם ביצה קשה וגם אבוקדו.
כמי שעושה דיאטה דלת פחמימות
אני מתייחס לאבוקדו בכבוד כי
100 גרם אבוקדו=5 גרם פחמימות
ושלא ידאיג אותך השומן שבאבוקדו,
כי הגוף יודע כמה שומן לקחת מהצלחת
רק בצריכת פחמימות הוא לא יודע גבולות,
כי הלבלב השובב מסית אותו לדרוש עוד
ועוד ועוד פחמימות. אין ללבלב כל מעורבות
בצריכת שומן.
חג שמח לך וליקיריך.
ב ר ו ך
אפרת_זיו
היא כתבה שהיא לא אוהבת אבוקדו.. לא עשית שעורי בית ברוך? ;-(
ברוך הלוי-סגל
צדקת יקירתי,
טעיתי. חשבתי שאת מתייחסת למתכון של רונית2 .
בפעם הבאה אכין שעורי בית לפני התשובה החפוזה.
חג חירות שמח
ואביב פורח,
ברוך
מושתלת1
ביצה קשה נשמעת כמו פתרון טוב למצב :) תודה רבה