מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
18/03/12 11:40
7 תגובות

מנה ראשונה: תחתיות ארטישוק ממולאות. ממש קל, יפה לעין ולא עבודה. מבשלים לריכוך תחתיות ארטישוק (סנפרוסט או מתחרה), מסננים ומצננים בטמפ החדר. בנפרד אני מאדה הרבה בצל ומוסיפה צנוברים, כאשר הם מתחילים לקפץ במחבת אני מוסיפה פטריות טריות קצוצות דק (שמפיניון אבל אפשר לערבב סוגי פטריות). מבחינת תיבול - אני מגוונת - פעם רק פלפל מלח, פעם גם שום, פעם בזיליקום, פעם הכל יחד..

את התערובת מכניסים בכפית לתחתית הארטישוק.

בשביל הפינאלה של המראה אפשר: 1. להניח למעלה עלה נענע טרי/בזיליקום

או

2. לגבנצ (אם הארוחה חלבית), א.ק.א להקרים

3. להזליף קצת שמנת חמוצה

בתיאבון :)


תגובות

הדסי
18/03/12 13:01

אנסה את המתכון בסופ"ש ...תודה

סימה6
18/03/12 15:08

אצלינו הפול הטרי חוגג בפסח, אפשר לבשל עם כל סוג של עוף, בשר , דגים. או רק פול לבד. ועוד משהו לחג הביצה הקשה מקבלת, שידרוג רולדת בשר טחון שעוטפת ביצים קשות. כמובן את הבשר אפשר לטבל עם מה שאוהבים.ואז פורסים לפרוסות יפות. בתאבון.

אפרת_זיו
18/03/12 15:22

יופי הדסי ספרי איך היה!

ilashar
19/03/12 11:36

אכן לא מסובך. אנסה זאת בשבוע הבא ואם יצליח אגיש לפסח.
האם פטריות שמפניון מקופסת שימורים יכולה להיות במקום הטרי?
האם להגיש חם? קר?
לי נראה שחם יותר טוב.
תודה

אפרת_זיו
19/03/12 20:31

הי! אפשר להגיש חם או קר. פטריות - עדיף כמובן טריות אבל אפשר קפואות של סנפרוסט למשל לפני שמתפשרים על שימורים :)

ilashar
19/03/12 23:29

ערב טוב,
את בהחלט צודקת. אפשר קפואות.
אקנה השבוע ואנסה. נשמע טוב.
תודה

הדסי
22/03/12 14:44

הייי
הכנתי את המתכון הנ"ל ללא גבינה(בבית משתדלים לאכול אוכל טבעוני). יתא טעים מאד
תודה