אופן ההכנה: קוצצים את רגלי הפטריות קוצצים את אגוזי המלך קוצצים את הבצל קוצצים את הפםרוזיליה מרסקים את הטופו. מרסקים את תפוחי העץ מטגנים את הבצל עם מעט שמן ומעט סוכר עד שישחימו. מוסיפים את רגלי הפיטריות וממשיכים לטגן עד שישחימו. מוסיפים את האגוזים ומטגנים. מוציאים לקערה ומשאירים כמה דקות להתקרר. מוסיפים את הטופו,התפוחים, פרורי הלחם,והפטרוזיליה. מוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים. ממלאים את הפיטריות. ומניחים בתבנית שבתחתיתה מיץ הענבים עם רוטב הסויה. מכניסים לתנור בערך לחצי שעה בחום של 200 מעלות. מידי פעם אפשר להרטיב גם את החלק העליון של המילוי בעזרת פפיטה. הכנה נעימה ובתאבון אסנת 2
אפרת_זיו
הי אסנת אכפת לך להעתיק אותו גם לפה? זוהי מטרת הקבוצה :) תודה!
אסנת 2
ביום שישי הוזמנתי לאחי לארוחת ערב...וזאת המנה שהמצאתי
מצרכים:
12 פטריות פורטובלו,או שמפיניון ענקיות.
2 תפוחי עץ
4 בצלים בינוניים.
1 חב' טופו
1 חב' אגוזי מלך.
5 כפות פנקו/ פרורי לחם/קמח מצה.
1/5 בקבוק מיץ ענבים
5 כפות רוטב סויה ללא מלח
מעט סוכר,מלח,שום גבישי, פלפל שחור.
שמן
פטרוזילה
3 ביצים
אופן ההכנה:
קוצצים את רגלי הפטריות
קוצצים את אגוזי המלך
קוצצים את הבצל
קוצצים את הפםרוזיליה
מרסקים את הטופו.
מרסקים את תפוחי העץ
מטגנים את הבצל עם מעט שמן ומעט סוכר
עד שישחימו.
מוסיפים את רגלי הפיטריות וממשיכים לטגן עד שישחימו.
מוסיפים את האגוזים ומטגנים.
מוציאים לקערה ומשאירים כמה דקות להתקרר.
מוסיפים את הטופו,התפוחים, פרורי הלחם,והפטרוזיליה.
מוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים.
ממלאים את הפיטריות.
ומניחים בתבנית שבתחתיתה מיץ הענבים עם רוטב הסויה.
מכניסים לתנור בערך לחצי שעה בחום של 200 מעלות.
מידי פעם אפשר להרטיב גם את החלק העליון של המילוי
בעזרת פפיטה.
הכנה נעימה ובתאבון
אסנת 2
אפרת_זיו
תודה :))