מנהלי קהילה

ד"ר נירית אבירן ברק
בוגרת לימודי רפואה בטכניון. בשנת 2000 סיימתי התמחות ברפואה פנימית בבית החולים בילינסון, ובשנת 2006 התמחות בסוכרת ואנדוקרינולוגיה בבית החולים שיבא, תל השומר. כיום עובדת כאנדוקרינולוגית בכירה במכבי שירותי בריאות, במרכז הרפואי נתניה ומטפלת בחולי סוכרת, אוסטאופורוזיס, בלוטת התריס ועוד..נושא האוסטאופורוזיס קרוב מאד לליבי ויש לי מטופלות ומטופלים רבים הסובלים מבעיה זו. במקביל לומדת לימודי רפואה משלימה בשביל הנשמה. מקבלת מטופלים במסגרת מכבי שירותי בריאות בנתניה ובאופן פרטי (החזרים מקופ"ח לאומית וביטוחים פרטיים) בכפר סבא. טלפון לקביעת תור 0733700700
לאתר שלי לחצו כאן

ד"ר נעמי לוין יינה
בוגרת ביה\"ס לרפואה בירושלים. מומחית ברפואה פנימית ונפרולוגיה. רופאה בכירה במכון לנפרולוגיה ויתר לחץ דם במרכז רפואי שיבא, תל השומר

מרינה ברושי
- דיאטנית קלינית, היחידה לתזונה ודיאטה, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין
- מרפאת סוכרת, השמנה ומחלות מטבוליות- בית חולים בילינסון.
- דיאטנית סוכרת מכבי שירותי בריאות
- קליניקה פרטית ברחובות
השכלה:
דיאטנית קלינית R.D – רישיון משרד הבריאות.
BS.C במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות רחובות, האוניברסיטה העברית.
קורסים מקצועיים:
קורס "טיפול תזונתי בסוכרת לדיאטנים.יות" -המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה אוניברסיטת תל אביב.
NLP THERAPIST – מכללת NLP PRO
מדריך חדר כושר – בית הספר למקצועות הספורט, הסמכה פונקציונליים אימוני התנגדות וTRX
קורס תזונת ספורט לדיאטנים – המרכז למניעת השמנה ותזונת ספורט מירי חדד.
אתר-
https://marina791990.wixsite.com/website
פייסבוק- https://www.facebook.com/MarinaBroshiDiet/?ref=bookmarks
אינסטגרם :
https://www.instagram.com/balanced.diabetes/
על היחידה לתזונה ודיאטה בבילינסון: https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/para-medical-units/Pages/nutrition_and_diet_unit_beilinson.aspx
כמוניסוכרת סוג-2 הסמכת ריבת פירות ללא סוכר
הסמכת ריבת פירות ללא סוכר
28/08/13 19:18
1 תגובות
לחברי המתוקים והמתקתקים.
אני מנסה להכין ריבת חבושים שתתאים לאנשים כמוני עם בעית סוכר. אבל לא מצליח להסמיך את הריבה. אם למי מיכם יש מתכון או רעיון להכנת ריבת חבושים (או כל ריבת פירות אחרת) ללא סוכר וגם תיראה לא פחות יפה מהריבות של האנשים שחושבים שהם עדיין בריאים. שישלח לנו את המתכון בבקשה.
אבנר
תגובות
כדאי לך לקרוא גם את זה
ד"ר דינה ראלט PhD
אפשר להסמיך את הריבה עם ג'לטין או פקטין. הנה מרשם:
כדי לקבל סמיכות יפה בריבה ללא סוכר חייבים להוסיף פקטין שאחראי על הקרישה (אפשר להשתמש באבקת פקטין שמשיגים בחנויות גורמה וקונדיטוריה מתמחות, או להשתמש בליבה של תפוח עץ) בניגוד לריבה רגילה שחיי המדף שלה ארוכים בגלל כמות הסוכר, בריבה ללא סוכר יש בעיה של חיי מדף כי אין סוכר, לכן יש לשמור אותה במקרר כל הזמן.
להלן מתכון לריבה ללא סוכר: מצרכים: 1 ק"ג פירות 200 גרם מים 25-20 גרם אבקת פקטין ½ כפית ממתיק נוזלי אופן הכנה: מרתיחים רסק פירות ומים במשך 10 דקות. מוציאים חצי מכמות הפרי לקערה ומערבבים עם אבקת הפקטין במהירות, מחזירים הכל לתוך הסיר וממשיכים להרתיח עוד כ-30 דקות. מוסיפים ממתיק ומצננים.
http://blog-matok.blogspot.co.il/2009/07/blog-post_26.html