מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

פרופ' דן טרנר
פרופ' דן טרנר
מנהל המרכז למחלות מעי דלקתיות בילדים והמכון לגסטרואנטרולוגיה ותזונה בילדים, המרכז הרפואי שערי-צדק בירושלים.
ליהי גודני
ליהי גודני
דיאטנית קלינית ביחידה לחולים במחלות מעי דלקתיות ובמחלקות הכירורגיות, המרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי 
חזי יזרעאלי
חזי יזרעאלי
פסיכולוג רפואי מומחה-מדריך. מטפל בילדים, נוער ומבוגרים.
פרופ׳ הנית ינאי
פרופ׳ הנית ינאי
מנהלת המרכז למחלות מעי דלקתיות במרכז הרפואי רבין
פרופ' איריס דותן
פרופ' איריס דותן
מנהלת המערך לגסטרואנטרולוגיה, מרכז רפואי רבין
כמוניקרוהן וקוליטיס סלרי וארטישוק יכולים לעזור במניעת סרטן

סלרי וארטישוק יכולים לעזור במניעת סרטן

2 תגובות


עוד סיבה לאכול סלרי, ארטישוק ואורגנו, עכשו הראו באוניברסיטת אילינוי שהם מכילים פלבנואידים (apigenin and luteolin) היכולים להרוג תאי לבלב סרטניים.



http://www.sciencedaily.com/releases/2013/08/130815172358.htm



תגובות

דינה שלום,

 

אמרו לי  שכדאי לנשנש מקלות סלרי כי הן קשות לעיכול ואז הגוף שורף יותר קלוריות כדי לעכלן

 

האם זה נכון?

 

תודה

לא חושבת שיש משמעות למספר קלוריות לעיכול...אבל כן יש תועלת בקושי של הסלרי שגורם למערכת ל"זוז" יותר.