12/09/11 9:28
7 תגובות
בקנייה האחרונה \"הכנסתי אויבים הביתה\". קניתי לילדים קצת שוקולד ואופס הרי קניתי לילדים. מאבדים את הבושה מול שוקולד. טוב, רוב הזמן זה לא קורה גם כשהוא נוכח במקרר. פשוט התחשק לי. אז במקום לעשות לעצמי סשן מפרך ומיותר, הלכתי לרקוד כמה שעות, נהניתי ממה שיש לחיים האלה להציע, חזרתי הביתה ואכלתי כמה קוביות. לא אסון וגם הרווחתי שריר נוסף בעיצוב הגוף. בחיי, חשבתי שזה בהתחלה גוש עד שהבנתי שהצלחתי לעצב משהו שאמור להיות כך מלכתחילה והתחבא במשך שנים מתחת לתסכולי השומן המיותר :)
להיות אדם זה הרבה מעבר להישרדות במובן שאנחנו כאן יודעים להגדיר (ולא הקשקוש הטלוויזיוני): זה לדעת מתי ליהנות ממה שיש ולא לאבד פרופורציות גם אם צורכים מדי פעם \"חומרים אסורים\" כזבל תעשייתי טעים בצבע חום.
תמי
זאת בהחלט הדרך, הימנעות מוחלטת היא בעיניי מתכון לאסון.
ואם כבר לחטוא, שוקולד בהחלט שווה את זה ואפילו יש לו כמה מעלות טובות...
gummybear
לא כל שוקולד. גודייבה, מקס ברנר, זאכר טורט היער השחור או טריקולד של הנס ברטלה - כן. סתם שוקולד - ממש לא. אני מכינה שוקולדים ביתיים (פרלינים וכד') - ואז באמת כדאי לאכול. מאחר שמדובר בהמון עבודה, אני מכינה יחסית מעט ואז אוכלים אחד עם הקפה מדי פעם וזהו.
ד"ר דינה ראלט PhD
נראה שהאצטקים לא טעו כשהם שרו "אני שותה שוקולד, זה עושה אותי מאושר וליבי שמח".
כתבתי מזמן על הטוב שבשוקולד, פוסט עם יעל ישראל:
http://www.camoni.co.il/?idr=402&pid=740
gummybear
לא הייתי מודעת לעניין האצטקי :)
iscon
כן, אבל הם שתו את השוקולד שלהם עם פלפל צ'ילי וללא סוכר ובטח שללא חלב.
הטעם האורגינלי של המשקה האצטקי היה מר-חריף.
gummybear
הם באמת ידעו לעשות חיים, מה?
ברוך הלוי-סגל
iscon יקירתי,
אני ממליץ על הרכב אצטקי בייצור השוקולד, שיהיה חריף ולא מתוק, אולי אז אחזור לטעום אותו. בינתיים השוקולד הוא מחוץ למים הטריטוריאלים שלי 21 שנה ואני לא מתגעגע למתיקות ששיגעה אותי בעידן
ההיפופוטמי שלי.
שנה טובה ומתוקה
נטולת סוכר
[email protected]
www.fatgetslim.com