מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

דנה צינמן ליטרט
דנה צינמן ליטרט
פסיכולוגית קלינית. למדתי באוניברסיטת תל אביב, אני מטפלת בילדים, נוער ומבוגרים. אני עובדת כבר הרבה שנים במערך להפרעות אכילה לילדים ונוער בתל השומר, תחילה כמדריכה במחלקה להפרעות אכילה, בהמשך פסיכולוגית באשפוז יום, עשיתי את ההתמחות האשפוזית במחלקה וגם את התזה כתבתי בנושא הפרעות אכילה והפחד מהחיים. בשבע השנים האחרונות אני פסיכולוגית במרפאה להפרעות אכילה (הייתי שותפה בהקמתה). בנוסף, יש לי קליניקה פרטית ברמת השרון שם אני מטפלת גם בבוגרות המתמודדות עם הפרעות אכילה.
מורן וילנר סקאל
מורן וילנר סקאל
שלום, אני מורן, פסיכולוגית לאחר התמחות קלינית. בשנים האחרונות עבדתי במרפאה וגם במחלקה להפרעות אכילה לנוער בתל השומר. בעבודתי פגשתי מקרוב את המצוקה, הקושי והמורכבות שפוגשות המתמודדות ופוגשים המתמודדים עם הפרעות אכילה, ונושא זה קרוב מאוד לליבי. כיום יש לי גם קליניקה פרטית בצפון תל אביב : https://www.moranws.com/ אני מאמינה שחלק חשוב מתהליך ההחלמה הוא היכולת לא לחוש לבד, בייחוד במצבים וברגעים בהם נדמה שאף אחד אחר לא מבין מה עובר עלייך, והתחושה יכולה להיות מאוד בודדה. לתחושתי, כל אחת וכל אחד ראויים לחיות חיים מלאים ועשירים, ואני מאחלת לך להצליח להגיע לכך!
אפרת וייס שורץ
אפרת וייס שורץ
נעים מאד, אני אפרת, דיאטנית קלינית, בעלת 12 שנות ניסיון בטיפול בהפרעות אכילה במבוגרים ובמתבגרים. בוגרת תואר ראשון בתזונה מטעם האוניברסיטה העברית ובעלת תואר שני במדעי הרפואה מטעם אוניברסיטת תל אביב. דיאטנית קלינית בצוות הטיפולי של המרכז להפרעות אכילה במבוגרים במרכז הרפואי שיבא תל השומר, חברה בצוות הטיפולי במסגרת הדיור המוגן של הבית השיקומי לנשים מחלימות מהפרעות אכילה בהוד השרון, ומטפלת במבוגרים ובמתבגרים המתמודדים עם הפרעות אכילה בקליניקה פרטית בהרצליה.
כמוניהפרעות אכילהסיפור עם סוף טוב

סיפור עם סוף טוב

26/12/12 19:57
3 תגובות

היי בנות... טוב, מי ששמה לב או שדיברה איתי באופן פרטי בימים האחרונים יודעת שעברו עלי כמה ימים מאוד לא פשוטים..... אבל..... התחלתי לשתף קצת יותר את החברות.... יותר בפתיחות..... עשיתי מאמץ לא להיאלם דום מולן. לא לענות לעצמי "שטויות, את חולה כרגיל... עדיף שלא תדברי על זה"...... כן דיברתי קצת. כן שיתפתי..... הן היו מקסימות.... המון עצות וכוונה לעזור. מי יותר ומי פחות. כל אחת בדרך שלה..... אז נכון.... הדרך עוד ארוכה.... אבל לפחות אני מרגישה פחות כאילו אני הולכת להתפוצץ..... קצת פחות לבד והרבה יותר כאילו למישהו איכפת ממני..... אז למה אני מספרת את זה? אני פשוט יודעת שרובנו חיות באותו המצב.... מצב של הסתרה.... של החבאה מתמדת..... אז סתם רציתי לספר שהעזתי וזה היה נורא קשה ובינתיים זה משתלם..... הן לא עזבו אותי, לא נטשו אותי, לא שכחו ממני.... להיפך...
אולי כן אפשר למוך על אנשים? לפחות על חלק?

עוד נקודה שרציתי להתייחס אליה היא נושא תשומת הלב.... אני מרגישה שהתדמית של החולה היא הדבר האחרון השייתי רוצה שיהיה לי..... אני משתדלת לאכול לפחות רק לייד אנשים..... גם אם זה העמדת פנים..... תשומת לב חיובית אני מקבלת דרך הלימודים, דרך התחביבים. אני מדברת כמה שפות. כותבת שירה. גולשת.... יש כל כך הרבה דברים נפלאים בעולם הזה... הייתן רוצות לשתף במי אתן חוץ מהמחלה? לספר קצת על הצד הבריא שלכן? אשמח לשמוע.

אני


תגובות

מיכל-אפק
26/12/12 20:59

את נפלאה!

רק תרשי לי להציע ניסוח מחדש לכותרת: סיפור עם התחלה טובה.

הצעד שעשית הוא משמעותי וחיובי ביותר והוא מהווה את תחילת הדרך, לא את סופה.

אנחנו איתך לאורך כל הדרך.

 

 

Lucy-in-the-sky
26/12/12 21:01

תודה מיכל (: תודה לכולכן (:

רקון
27/12/12 9:47

אני גם מאד שמחה לשמוע..

את כבר נשמעת טוב יותר ומאחלת לך ימים טובים ומשוחררים..

נשיקות