מרק אפונה ונענע (סגנון מעריב) ל - 6 מנות מעט שמן זית 2 בצלים קצוצים 1/2 ק"ג אפונה קפואה 2 קישואים חתוכים דק מעט אגוז מוסקט 2-4 כפיות מלח 1/4 כפית פלפל לבן מעט פלפל שחור חופן נענע קצוצה 1/2 קופסת ריקוטה
1 מטגנים את הבצל במעט שמן זית בסיר בינוני על להבה בינונית עד שמתרכך 2. מוסיפים אפונה, קישואים ומטגנים 3 דקות מוסיפים 4-5 כוסות מים רותחים עד לכיסוי מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה 3 מנמיכים את האש ומבשלים כ- 15 דקות 4 מוסיפים את הנענע ומבשלים 5 דקות נוספות 5 מסירים מהאש, מוסיפים את הריקוטה וטוחנים בבלנדר ידני מסננים את המרק ו מגישים
מינרבה1
מרק אפונה ונענע (סגנון מעריב)
ל - 6 מנות
מעט שמן זית
2 בצלים קצוצים
1/2 ק"ג אפונה קפואה
2 קישואים חתוכים דק
מעט אגוז מוסקט
2-4 כפיות מלח 1/4 כפית פלפל לבן
מעט פלפל שחור
חופן נענע קצוצה
1/2 קופסת ריקוטה
1 מטגנים את הבצל במעט שמן זית בסיר בינוני על להבה בינונית עד שמתרכך
2. מוסיפים אפונה, קישואים ומטגנים 3 דקות
מוסיפים 4-5 כוסות מים רותחים עד לכיסוי
מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה
3 מנמיכים את האש ומבשלים כ- 15 דקות
4 מוסיפים את הנענע ומבשלים 5 דקות נוספות
5 מסירים מהאש, מוסיפים את הריקוטה וטוחנים בבלנדר ידני
מסננים את המרק ו מגישים