מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
ד

ד"ר דינה ראלט PhD

מנהל קבוצה
15/01/11 19:08
1 תגובות

בטח בגלל סופת השלג הקשה בניון-יורק יצאו בניו-יורק טיימס עם סדרת מרקים בריאים ועתירי סיבים...


תגובות

מינרבה1
02/02/11 8:38

מרק אפונה ונענע (סגנון מעריב)
ל - 6 מנות
מעט שמן זית
2 בצלים קצוצים
1/2 ק"ג אפונה קפואה
2 קישואים חתוכים דק
מעט אגוז מוסקט
2-4 כפיות מלח 1/4 כפית פלפל לבן
מעט פלפל שחור
חופן נענע קצוצה
1/2 קופסת ריקוטה

1 מטגנים את הבצל במעט שמן זית בסיר בינוני על להבה בינונית עד שמתרכך
2. מוסיפים אפונה, קישואים ומטגנים 3 דקות
מוסיפים 4-5 כוסות מים רותחים עד לכיסוי
מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה
3 מנמיכים את האש ומבשלים כ- 15 דקות
4 מוסיפים את הנענע ומבשלים 5 דקות נוספות
5 מסירים מהאש, מוסיפים את הריקוטה וטוחנים בבלנדר ידני
מסננים את המרק ו מגישים