19/12/10 12:16
2 תגובות
מרק אפונה ונענע (מקבוצת מעוטי הפחמימות):
המיצרכים ל-6 מנות:
3 כפות שמן זית/ בצל קטן/ חצי כרישה/ 2 גבעולי סלרי/ 2 שיני שום/ 500 גרם אפונה ירוקה קפואה/ שתיים וחצי כוסות מים/ 3 כפות עלי נענע/ מלח ופילפל שחור גרוס.
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל, הכרישה, השום והסלרי. מחממים בסיר שמן זית ומוסיפים את הירקות הקצוצים, מערבבים ומאדים חמש דקות. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות. מוסיפים אפונה קפואה ומבשלים כ-20 דקות נוספות. מוסיפים את עלי הנענע, טוחנים את המרק בבלנדר ומעבירים דרך מסננת לצלחות ההגשה. מתבלים במלח ופילפל לפי הטעם.
ברוך הלוי-סגל
תודה לך תמי.
ברוך הלוי-סגל
תודה לך שרון יוכי היקרה
אהבתי את תגובתך האוהבת.
מועדים לשמחה,
ב ר ו ך