מנהלי קהילה

ד״ר הדר מילוא-רז
מומחית לרפואה פנימית ואנדוקרינולוגיה.
התמחות:
התמחות בפנימית, בית חולים ע״ש שיבא
התמחות שניה במכון לאנדוקרינולוגיה, מטבוליזם וסכרת, בית חולים ע״ש שיבא
נסיון:
ניהול מרפאה בקופ״ח כללית
הדרכה במרכז לסימולציות רפואיות (מס״ר)
בוגרת בית הספר לטיפול בהשמנה ״SCOPE״
עובדת כיום כרופאה בכירה במכון האנדוקריני וב״מרכז הישראלי לטיפול בעודף משקל״ בבית חולים ע״ש שיבא.

מרינה ברושי
- דיאטנית קלינית, היחידה לתזונה ודיאטה, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין
- מרפאת סוכרת, השמנה ומחלות מטבוליות- בית חולים בילינסון.
- דיאטנית סוכרת מכבי שירותי בריאות
- קליניקה פרטית ברחובות
השכלה:
דיאטנית קלינית R.D – רישיון משרד הבריאות.
BS.C במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות רחובות, האוניברסיטה העברית.
קורסים מקצועיים:
קורס "טיפול תזונתי בסוכרת לדיאטנים.יות" -המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה אוניברסיטת תל אביב.
NLP THERAPIST – מכללת NLP PRO
מדריך חדר כושר – בית הספר למקצועות הספורט, הסמכה פונקציונליים אימוני התנגדות וTRX
קורס תזונת ספורט לדיאטנים – המרכז למניעת השמנה ותזונת ספורט מירי חדד.
אתר-
https://marina791990.wixsite.com/website
פייסבוק- https://www.facebook.com/MarinaBroshiDiet/?ref=bookmarks
אינסטגרם :
https://www.instagram.com/balanced.diabetes/
על היחידה לתזונה ודיאטה בבילינסון: https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/para-medical-units/Pages/nutrition_and_diet_unit_beilinson.aspx

שרון לוטן פסיכולוגית
פסיכולוגית רפואית מומחית. בעלת ניסיון רב בעבודה עם מבוגרים המתמודדים עם השמנה, לפני ואחרי ניתוח בריאטרי, במסגרת טיפול פרטני או קבוצתי. בנוסף מטפלת במבוגרים ובני נוער המתמודדים עם מצבים רפואיים שונים במטרה לקדם את בריאותם הגופנית ורווחתם הנפשית. עובדת במסגרת ציבורית ובקליניקה פרטית.

דר אסנת רזיאל
רופאה כירורגית מומחית בכירורגיה בריאטרית להרזיה עם מחויבות עמוקה לטיפול בהשמנת יתר באמצעות גישה מקיפה ורב תחומית הכוללת טיפולים הוליסטיים ותרופתיים.
עומדת בחזית הטיפול בהשמנת יתר, לאחר שהקמתי ומנהלת את אסיא בריאטריק - מרכז רב תחומי לטיפול בהשמנה בקבוצת אסיא מדיקל, במרכז הרפואי אסותא רמת החייל בתל אביב. מרכז זה מספק טיפול חדשני ומותאם אישית לאנשים החיים עם השמנה.
מעבר למומחיות הכירורגית שלי, יש לי עניין רב ללימוד ולחדשנות. סיימתי לימודי טיס והעשרתי את השכלתי ברפואה אינטגרטיבית, מיינדפולנס, פסיכולוגיה חיובית, טיפול בגישת המטאיזם, תטא הילינג, אימון הוליסטי, רפואת אורח חיים ובינה מלאכותית.
הגישה ההוליסטית שלי מתייחסת לגוף ולנפש בתהליך הריפוי, עם דגשים על
ששת היסודות של אורח חיים בריא: תזונה מאוזנת עם דגש על הצומח, פעילות גופנית, שינה מיטבית, ניהול מתחים, קשרים חברתיים והגשמה עצמית. פרויקט הדגל שלי- לחיות בגדול
מגלם את חזוני ההוליסטי על ידי שילוב טיפול תרופתי להרזיה עם שינוי אורח החיים ותמיכה רגשית.
ניתן להתיעץ עימי בווטסאפ: 052-4261103
או במייל: [email protected]
מובילי קהילה

razm121
עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני כשבע שנים .הדרך הניתוחית שלי, הייתה רצופה בעליות רבות ומורדותמהם למדתי רבות על סוגיי הניתוחים הבריאטרים ועל המעקף בפרט.מזמין אותכם, להצטרף יחד למסע ולדרך אשר אתם עושים בקבוצה לניתוחים בריאטרים.רק יחד נגיע למטרה אשר הצבנו לעצמנו.

Ruths
סובלת מדלקת מפרקים שיגרונית וניוונית, ומחפשת להחליף מידע בנושא
גמילה מסוכרים וגלוטן
17/06/12 18:44
10 תגובות
כולנו בודאי ראינו בטלוויזיה את הפרסומת של מכון מסויים שמבטיח גמילה מסוכרים וגלוטן. מה דעתכם על כך. האם זה באמת עובד? איך הם עושים זאת?
ד"ר דינה ראלט PhD
אני לא מכירה את הפרסומת...אבל בכל מקרה "גמילה" מסוכר וקמח היא מאד מהירה...משהוא כמו 3 ימים להתאפק והגוף מבין שאין טעם לשדר "רוצה עוד....."
אם חוזרים לאכול זה לא ממצב של התמכרות אלא ממצב שלא בנינו אלטרנטיבה מעניינת. לכן, אם בא לך להפסיק עם סוכר (מומלץ ביותר) וקמח, תתחילי עם לבנות תוכנית תזונה בנויה מראש שתדעי בדיוק מה תאכלי בימים הבאים.
בהצלחה
יפעת1
לאה שלום, מנסיוני כדאי מאד להפסיק לאכול סוכר וקמח לבן. זה מאד מאתגר כי אנחנו רגילים למאכלים רבים שמכילים סוכר וקמח ואפילו בחלקם אנחנו לא מודעים שזה מכיל אותם. צריך להתחיל לקרא תויות מזון באופן קבוע. הסינים טוענים שהאדם הקדמון (או בכלל בעלי החיים) כשהיו מוצאים עץ עם פירות מתוקים הם היו אוכלים כמה שיותר כדי לאגור אנרגיה כי לא היה קירור ואיחסון והיה סיכוי שלמחרת כבר לא יהיו שם פירות. היצר הזה נמצא אצלנו עדיין בגוף. לכן כשאנחנו מכניסים לגוף משהו מתוק הגוף שלנו רוצה עוד ועוד. כשהגוף מתרגל לכך שאין מתוק היצר הזה נרגע ויותר קל לא לצרוך כלל מתוקים. זהו תהליך קשה בתחילה אך מתגמל מאד.
ד"ר דינה ראלט PhD
במצבים שאני לא מצליחה לעשות מה שאני מאמינה שנכון לעשות, אני פונה לעזרה... יש כמובן הרבה דרכים אבל החביבה עלי היא לשתף חברה קרובה במטלה וביחד זה נראה יותר פשוט.
תרצה שני
לאה אני לא יודעת מה 'הפטנט' שלהם אולי כאשר משלמים הרבה כסף יכולת השיכנוע העצמי והמוטיבציה עולה. אני מכירה אנשים שנגמלו וחזרו לאחר תקופה, מכאן שלא הטמיעו את השינוי.
חישבי מה מניע אותך במקרים שאינם קשורים לאוכל ונסי להתקדם משם.
בהצלחה
ד"ר פוגלמן יעקב
אין ספק שכשמשלמים הרבה זה מעלה את המוטיבציה להפסיק. עם זאת לא צריך לשכנע הרבה שאלו מרכיבים רעילים בתזונתנו . אם נתיחס אליהם ככאלו באמת לא תהיה לנו בעיה אמיתית לותר עליהם
ד"ר יעקב פוגלמן
snowmusic
ללאה.
גם קמח מחיטה מלאה מכיל גלוטן.
חושבת
גם אני חשבתי על הרעיון ללכת לאותו המכון , שוחחתי בטלפון , קבלתי חומר במייל ו...
אחרי שקבעתי תור (לעוד שבועיים כדי להיות מוכנה להוצאה) , החלטתי שאני מנסה בלי גלוטן וסוכר
ולהפתעתי היה קל , מעבר להורדת הק"ג ההרגשה מצוינת , היום אני חודש אחרי ההחלטה , אין לי בעיה לוותר כלל
גם על הקינוחים במסעדות וכו' . הרווח הוא כפול הרגשה מעולה לגוף וחסכון לכיס .
ענתר
מניסיון שלי לא הצלחתי
לאה ה.
תודה לכולם על התגובות הענייניות. תודה מיוחדת ל"שמנה ושלמה" על הצעת הדיאטה. נראית לי מתאימה בעיקר מפני שאנחנו צמחוניים...
בכל אופן, רציתי להוסיף שאני גימלאית עסוקה למדי. עוסקת בפעילות גופנית כמעט כל יום (פעמיים פילאטיס, פעם צ'י-קונג, פעם ריקודי עם ופעם ריקודי שורות, וזאת בנוסף להשתתפות בחוגים והרצאות, בילוי עם חברות ועם הבעל, סרטים, מסעדות וכו'). ובכל אופן יש בי תמיד את הצורך בגלוטן ובעיקר סוכרים. לא מסוגלת לוותר על קינוח אחרי הארוחה או משהו מתוק ליד הקפה בבית ובכל מקום אחר...
איך מתגברים על הצורך הזה? מה אפשר "לחטוף" במקום...?
לאה ה.
סליחה, התודה היא ל- dannygin... :-)