איך להכין לחם מחמצת בבית
והאם כדאי לסוכרתיים לאכול בכלל לחם מחמצת?
30/06/22 21:36
2299 צפיות
בסרטון זה אני מסבירה האם לסוכרתיים כדאי לאכול לחם מחמצת, מה היתרונות והחסרונות שבאכילת לחם מסוג זה וכמו כן אני מדגימה את כל שלבי התהליך.
למי שרוצה לקבל את המדריך הכתוב-
https://be-light.ravpage.co.il/sourdoughbread
מקווה שתאהבו
בתיאבון
למי שרוצה לקבל את המדריך הכתוב-
https://be-light.ravpage.co.il/sourdoughbread
מקווה שתאהבו
בתיאבון
תגובות
בתיה אלימלך
בתיה אלימלך הינה דיאטנית קלינית מוסמכת מומחית לסוכרת.
בעלת תואר ראשון במדעי התזונה ותואר שני בניהול מערכות בריאות.
כמו...
עוד פוסטים בבלוג: הבלוג לתזונה וסוכרת
האם מותר לסוכרתיים לאכול ערמונים?
כמה פחמימות מתחבאות בערמונים- הכל בסרטון קצר שהעלתי בנושא
קראו עוד
האם מותר לסוכרתיים לאכול ערמונים?
כמה פחמימות מתחבאות בערמונים- הכל בסרטון קצר שהעלתי בנושא
קראו עוד
התזונה הים תיכונית וסוכרת
הקשר בין התזונה הים תיכונית ומניעה וטיפול בסוכרת- ההרצאה המלאה
קראו עוד
טיפ מנצח לאיזון סוכר בתקופת החגים
איך לשמור על ערכי הסוכר תקינים - צפו ותגלו
קראו עוד
לחם טחינה ללא סילאן או דבש
מתכון מצולם מלא
קראו עוד
מורדי333
חולי סוכרת סוג 2 כדאי להימנע מכל סוגי החיטה וזה נכון גם לקמח לבן וגם כל דגני החיטה המלאה כולל שיבולת שועל (כן!) וקוואקר. קמחי פשתן, שקדים מותרים. אלא אם מדובר בפרוסה אחת ליום והסוכרת מאוזנת. מחמצת או לא, להמעיט מאד בפחמימות ועמילנים מכל הסוגים.