מתכונים לפיקניק
רעיונות למתכונים קלים לפיקניק או סביב המדורה
יום העצמאות, ל"ג בעומר והאביב בכלל הם סיבות נפלאות לצאת לפיקניק בחיק הטבע.הנה 3 מתכונים קלים, מזינים ומתאימים מאד לפיקניק.
אֶדָמָמֶה הוא מאכל שמורכב מפולי סויה בתוך התרמיל כשהם מבושלים קלות ומומלחים. המאכל נפוץ כחטיף ביפן, סין וקוריאה ובשנים האחרונות גם בארצות המערב.
נהוג לאכול את האדממה עם מלח גס, לאחר שמקלפים את הקליפה.
מצרכים:
חבילה קפואה של אדממה בתרמילים
1 כף מלח רגיל
1 כף מלח גס
אופן ההכנה:
1. להרתיח סיר עם מים ולהוסיף כף מלח.
2. לאחר שהמים רותחים מוסיפים את האדממה.
3. לאחר שהמים רתחו להקטין את האש ולבשל 7-8 דקות.
4. לאחר 7-8 דקות לסנן את המים, להעביר את האדממה לכלי הגשה.
5. להוסיף כף מלח גס ולערבב.
בתאבון (לאחר קילוף הקליפה)
טבעוני, דל שומן, דל סוכר
חלינקה ש
תודה שרון יקרה! :heart:
שרון טיברג-יעקב
בשמחה:smile: