מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

שירה, נשימה ותמורה

17/12/13 13:17
30 צפיות
בטן של חיטה
  מי לא אוהב לחם? אני מאוד...   האם קראתם את הספר החדש של  ד"ר ויליאם דיוויס "בטן של חיטה"? Wheat Belly  (תרגום - הוצאת פוקוס) אם לא, מהרו לעשות זאת כי באמת מעניין איך הוא מראה שחלק גדול מהחוליים שלנו נובע מאכילת חיטה (לחם, קמח).   בייחוד את השמנת היתר והסוכרת הוא מסביר דרך הלחם מהחיטה המהונדסת גנטית שהרחקנו אותה וקלקלנו אותה בהשוואה למקורה הטבעי, אבל גם מחלות לב, תהליכי הזדקנות או יופי העור.   בניגוד למה שחשבתי אין הבדל בין קמח לבן או קמח מלא ושניהם מביאים עלינו אינספור צרות וזה לא רק בגלל הגלוטן אלא בגלל המרכיבים הממכרים שלו (גלוטאו-מורפינים) שגורמים לכל מי שרוצה להפסיק לאכול לחם להשתוקק אליו כאילו הוא מעשן שמנסה להפסיק לעשן סיגריות. אפשר גם לייחס את הבעיה לרמות הסוכר שמוסיפים היום לאפיית הלחם כדי לשפר את טעמו ועל נזקי הסוכר כולנו יודעים.   אז בא לכם לנסות שבועיים בלי לחם וחיטה כמו שד"ר דני קרת מציע? אפילו המחשבה על זה נראית לי מאוד קשה...ואני כבר ממש אוכלת נורא מעט לחם (אני סוכרתית). או אולי לעבור לשיפון?   אני מבינה שאני צריכה להחליף את התמונה של הבלוג שלי     ראו את הפוסט של מיקי בן דור, פוסט שנכתב לפני 3 שנים...   ועוד, הגלוטן שבחיטה מפריע לא רק לחולי צליאק.    

תגובות

תמורה קייל
תמורה קייל
קראתי מחקר על אתרי הכרויות שהראה כי בהעדר תמונה, השיחות יותר לעומק. מעניין אם זה גם נכון לחברויות באתרי בריאות?