מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

אוכל...קדימה אוכל

תבשיל חצילים  

מאת גליה ב
26/11/12 12:18
490 צפיות

לבשל בסיר גדול - מתאים כתוספת לבשרי וחלבי , גם כסלט עצמאי ולמריחה על לחם.

אפשר לאכול חם או קר. לי מספיקה הכמות ל-9 מנות.  בעל גוף ומשביע והעיקר - טעיםםםםם.

חומרים:

3 חצילים גדולים על קליפתם - חתוכים לקוביות 3X3 לערך.

5 עגבניות קצוצות.

חצי ראש שיני שום קצוצות .

1 פלפל ירוק חריף או חצי כפית פלפל שחור.

1 כף שמן זית משובח

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית כמון

2 כפיות מלח

הכנה:

מקפיצים בשמן את העגבניות הפלפל והשום כ- 5 דקות, מוסיפים קוביות החצילים, מוסיפים

התבלינים ומערבבים.

מבשלים על אש קטנה עד שהתבשיל רך (מידי פעם מערבבים)

אין צורך להוסיף נוזלים, העגבניות והחצילים מגירים את מיציהם וזה מספיק.

יאללה תהנו.....

תגובות