,תבשיל חצילים
תבשיל חצילים
26/11/12 12:18
490 צפיות
לבשל בסיר גדול - מתאים כתוספת לבשרי וחלבי , גם כסלט עצמאי ולמריחה על לחם.
אפשר לאכול חם או קר. לי מספיקה הכמות ל-9 מנות. בעל גוף ומשביע והעיקר - טעיםםםםם.
חומרים:
3 חצילים גדולים על קליפתם - חתוכים לקוביות 3X3 לערך.
5 עגבניות קצוצות.
חצי ראש שיני שום קצוצות .
1 פלפל ירוק חריף או חצי כפית פלפל שחור.
1 כף שמן זית משובח
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
2 כפיות מלח
הכנה:
מקפיצים בשמן את העגבניות הפלפל והשום כ- 5 דקות, מוסיפים קוביות החצילים, מוסיפים
התבלינים ומערבבים.
מבשלים על אש קטנה עד שהתבשיל רך (מידי פעם מערבבים)
אין צורך להוסיף נוזלים, העגבניות והחצילים מגירים את מיציהם וזה מספיק.
יאללה תהנו.....
תגובות
עוד פוסטים בבלוג: אוכל...קדימה אוכל
מרק קרם כרובית
<p> מרק קרם כרובית</p>
קראו עוד
רומן חדש עם אוכל
פוסט ראשון - הכרות ותובנות.
קראו עוד