מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

קרן לפלר - קורסים ברפואה משלימה

הידעתם - סוכר לבן הוא לא מזון אלא חומר כימי.

מאת keren or
20/09/11 2:31
436 צפיות
 הידעתם - סוכר לבן הוא לא מזון אלא חומר כימי.
הוא מכיל חמצן, פחמן ומימן. בתהליך הפקתו מורחקים 90% מהויטמינים והמינרלים שבו, לא נשאר שום דבר חיוני לגוף !
במהלך פירוקו בגוף הוא גוזל הרבה סידן ותורם רבות להתפתחות קנדידה במערכת העיכול והרביה.
הוא פוגע בשיניים ומביא לעששת.
במהלך העיכול הוא משתחרר במהירות לדם וגורם לעליה מהירה ברמת הסוכרים בדם, השמנה, טריגליצרידים ומצבי רוח משתנים.
מחקרים מראים שמזון עתיר סוכר מעלה את הסיכון לסרטן המעי הגס.
אז בבקשה שימו לב מה אתם אוכלים !
פחממות חייבות להיכנס לפה במינון הנכון ועדיף מורכבות :לחם מחיטה מלאה או שיפון, פסטה ואורז מלא וכדומה.
בתאבון

תגובות

keren or
keren or
מרצה ומטפלת מזה כ-18 שנים ברפואה סינית ובעיסוי רקמות עמוק, מלווה נשים במהלך ההריון ומכינה הגוף ללידה. מנחת קבוצות מביניה...