סוכר לבן
הידעתם - סוכר לבן הוא לא מזון אלא חומר כימי.
20/09/11 2:31
436 צפיות
הידעתם - סוכר לבן הוא לא מזון אלא חומר כימי.
הוא מכיל חמצן, פחמן ומימן. בתהליך הפקתו מורחקים 90% מהויטמינים והמינרלים שבו, לא נשאר שום דבר חיוני לגוף !
במהלך פירוקו בגוף הוא גוזל הרבה סידן ותורם רבות להתפתחות קנדידה במערכת העיכול והרביה.
הוא פוגע בשיניים ומביא לעששת.
במהלך העיכול הוא משתחרר במהירות לדם וגורם לעליה מהירה ברמת הסוכרים בדם, השמנה, טריגליצרידים ומצבי רוח משתנים.
מחקרים מראים שמזון עתיר סוכר מעלה את הסיכון לסרטן המעי הגס.
אז בבקשה שימו לב מה אתם אוכלים !
פחממות חייבות להיכנס לפה במינון הנכון ועדיף מורכבות :לחם מחיטה מלאה או שיפון, פסטה ואורז מלא וכדומה.
בתאבון
הוא מכיל חמצן, פחמן ומימן. בתהליך הפקתו מורחקים 90% מהויטמינים והמינרלים שבו, לא נשאר שום דבר חיוני לגוף !
במהלך פירוקו בגוף הוא גוזל הרבה סידן ותורם רבות להתפתחות קנדידה במערכת העיכול והרביה.
הוא פוגע בשיניים ומביא לעששת.
במהלך העיכול הוא משתחרר במהירות לדם וגורם לעליה מהירה ברמת הסוכרים בדם, השמנה, טריגליצרידים ומצבי רוח משתנים.
מחקרים מראים שמזון עתיר סוכר מעלה את הסיכון לסרטן המעי הגס.
אז בבקשה שימו לב מה אתם אוכלים !
פחממות חייבות להיכנס לפה במינון הנכון ועדיף מורכבות :לחם מחיטה מלאה או שיפון, פסטה ואורז מלא וכדומה.
בתאבון
תגובות
keren or
מרצה ומטפלת מזה כ-18 שנים ברפואה סינית ובעיסוי רקמות עמוק, מלווה נשים במהלך ההריון ומכינה הגוף ללידה. מנחת קבוצות מביניה...
עוד פוסטים בבלוג: קרן לפלר - קורסים ברפואה משלימה
עשרה טיפים לאיש עסקים המבלה את רוב ימיו בישיבה על כיסא המנהלים !
גופנו במאה ה 21 לא עבר אבולוציה. הוא עדיין מתואם לפעילות האדם הקדמון, שהיה מלקט וצייד, בעל מבנה גוף קטן, גמיש ובתנועה מת...
קראו עוד
פיזיולוגית הכאב
כאב הוא הסמפטום, לא המחלה עצמה. תגובת כאב נחרטת בזיכרון במטרה לעזור לנו להימנע בעתיד מגורמים מכאיבים דומים, כיוון שכאב ב...
קראו עוד
קשב וריכוז – כיצד לטפל ללא ריטלין
הפרעת קשב וריכוז (ADD) נחשבת להפרעה נוירולוגית.
ההפרעה מתבטאת בקושי ביכולת לעבד, למיין ולהתמקד בגירויים הרצויים בתוך כ...
קראו עוד
המרק האולטימטיבי לחורף - טעים ומזין במיוחד !
לימי החורף הקרים אין כמו פוך, ספר טוב ומרק.
רוצה לשתף אתכם במרק המועדף עלי. קל ומהיר להכין, טעים ביותר וגם בריא, מלא ב...
קראו עוד