מוסקה גבינות טעים וקל להכנה לשבועות
חג השבועות קרב ובא והחלטתי לפנק אתכם במתכון מדהים למוסקה גבינות
04/06/16 8:16
1603 צפיות
חומרים:
שכבות של פרוסות חצילים, גבינות ועגבניות
תבנית 20*25 ס"מ
גבינת פקורינו * מגורר גס עם פלפל שחור גרוס (1 משולש)
גבינת ריקוטה 5% - 500 גרם
פירורי לחם - 4 כפות
עגבניות בינוניות פרוסות בעובי 1/2 ס"מ – 5 יחידות
בצל בינוני – 2 קצוץ דק
שמן זית – 6 כפות
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות ולרפד 2 תבניות בנייר אפייה
להניח את פרוסות החצילים בתבנית ולזלף 3 כפות שמן
לאפות 25-30 דקות עד שפרוסות החצילים זהובות
בינתיים לחמם מחבת בנונית על אש בנונית ולהוסיף את 3 כפות השמן הנותרות, לטגן בצל כ-5 דקות
לרפד תבנית בגודל 20*25 בשכבות פרוסות החציל האפויות ועליהן להניח פרוסות עגבנייה, לתבלן במלח ופלפל, לשים 2 כפות של פירורי לחם. לפזר מעל חצי מכמות גבינת הריקוטה והפקורינו
לחזור על הפעולה פעם נוספת.
אופים כ-30 דקות עד שהמוסקה זהובה, להמתין 10 דקות ולפרוס.
בתאבון
שכבות של פרוסות חצילים, גבינות ועגבניות
תבנית 20*25 ס"מ
גבינת פקורינו * מגורר גס עם פלפל שחור גרוס (1 משולש)
גבינת ריקוטה 5% - 500 גרם
פירורי לחם - 4 כפות
עגבניות בינוניות פרוסות בעובי 1/2 ס"מ – 5 יחידות
בצל בינוני – 2 קצוץ דק
שמן זית – 6 כפות
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות ולרפד 2 תבניות בנייר אפייה
להניח את פרוסות החצילים בתבנית ולזלף 3 כפות שמן
לאפות 25-30 דקות עד שפרוסות החצילים זהובות
בינתיים לחמם מחבת בנונית על אש בנונית ולהוסיף את 3 כפות השמן הנותרות, לטגן בצל כ-5 דקות
לרפד תבנית בגודל 20*25 בשכבות פרוסות החציל האפויות ועליהן להניח פרוסות עגבנייה, לתבלן במלח ופלפל, לשים 2 כפות של פירורי לחם. לפזר מעל חצי מכמות גבינת הריקוטה והפקורינו
לחזור על הפעולה פעם נוספת.
אופים כ-30 דקות עד שהמוסקה זהובה, להמתין 10 דקות ולפרוס.
בתאבון
תגובות

שמי אפרת ואני אוהבת לבשל כבר שנים רבות ולהחלטתי לקחת את זה צעד אחד קדימה. לפני מספר שנים הקמתי את האתר מתכונים ב- 10 דקו...