מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

17/03/15 17:12
2324 צפיות
חודש שעבר היו לי כמה ימים הפרשות בצבע חום
וגם החודש הזה יש לי כבר יומיים
ממה זה נהיה מהכדורי תה טיבטי??
או שזה קשור לאנורקסיה שיש לי??

תגובות

אני-]
17/03/15 17:57

קודם כל תפסיקי מיד עם התה הטיבטי! זה חומר נוראי! :0 יש לו איזה מאתיים תופעות לוואי שיכולות להשפיע בצורה למגעילה למדי על בנאדם בריא, שלא לדבר על זה אם את סובלת מאנורקסיה. ואני מבינה שההפרעה שלך פעילה למדי אם את משתמשת בתה שאמור כביכול ״להרזות״ - ומובן שהוא לא באמת עוזר, זה רק טריק שיווקי מטופש שגורם לאנשים לקנות את התה ולחשוב שהם יכולים לשבת רגל על רגל ולהוריד במשקל. התה הזה רק מייבש את הגוף! וכנראה שזה גם מה שגורם לצבע המשונה של ההפרשות... באיזו תדירות את הולכת לשירותים? את שותה מספיק מים? כי נראלי שהצבע מעיד על התייבשות רצינית!!

מיכל-אפק
17/03/15 20:13

מה מקור ההפרשות החומות - פי הטבעת?

אנונימית-1990
17/03/15 20:45

כן מיכל זה מפי הטבעת ואני לא מקיימת יחסי מיו

מיכל-אפק
18/03/15 17:53

אז סביר להניח שזה כתוצאה משימוש במשלשלים. נשמע שהגוף מאותת לך שהמצב חמור. את וודאי עוד צעירה. אם תמשיכי כך את עלולה לסבול מסיבוכים קשים הרבה יותר בהמשך, עד לכדי נזק חמור ובלתי הפיך. ממליצה לך להפסיק כל שימוש במשלשלים במיידי!!