מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
  •  לחיות את הרגע, לא את הטיפול - שואריל
     לחיות את הרגע, לא את הטיפול - שואריל
  • השמנה: האם טיפול תרופתי הוא הפתרון הכי טוב לטיפול בהשמנה?
    השמנה: האם טיפול תרופתי הוא הפתרון הכי טוב לטיפול בהשמנה?
  • טיפול תרופתי בהשמנה – מתי ולמי זה מתאים?
    טיפול תרופתי בהשמנה – מתי ולמי זה מתאים?
  • מישהו מטפל בך מה הקשר בין השמנה למחלות כלי דם?
    מישהו מטפל בך מה הקשר בין השמנה למחלות כלי דם?
  • תנודות גדולות במשקל הגוף מסוכנות לחולי לב עם משקל עודף
    תנודות גדולות במשקל הגוף מסוכנות לחולי לב עם משקל עודף
  • הבשורה שהסובלים מסרטן שלפוחית השתן מוכרחים להכיר
    הבשורה שהסובלים מסרטן שלפוחית השתן מוכרחים להכיר
  • מהם גורמי הסיכון, איך מאבחנים ואילו טיפולים חדשים קיימים?
    מהם גורמי הסיכון, איך מאבחנים ואילו טיפולים חדשים קיימים?
  • מחקר: מוצרי טבק שאינם סיגריות מסוכנים לתפקוד בלב
    מחקר: מוצרי טבק שאינם סיגריות מסוכנים לתפקוד בלב
  • פסוריאזיס מלווה בסיכון מוגבר לסיבוכים בלידה
    פסוריאזיס מלווה בסיכון מוגבר לסיבוכים בלידה
  • ישראליות שזוהו עם סיכון גנטי לסרטן השד קיבלו הסברים לא מספקים
    ישראליות שזוהו עם סיכון גנטי לסרטן השד קיבלו הסברים לא מספקים
  • המדריך לטיפול תרופתי בהשמנה
    המדריך לטיפול תרופתי בהשמנה
  • הרגע שבו החלטתי: מסע אישי של התמודדות עם השמנה ושינוי בריאותי
    הרגע שבו החלטתי: מסע אישי של התמודדות עם השמנה ושינוי בריאותי
  • נשים עם טרשת נפוצה בסיכון מוגבר להפרעות נפשיות סביב הלידה
    נשים עם טרשת נפוצה בסיכון מוגבר להפרעות נפשיות סביב הלידה
  • רמות נמוכות של כולסטרול טוב משפיעות על הסיכון לניוון מקולרי גילי
    רמות נמוכות של כולסטרול טוב משפיעות על הסיכון לניוון מקולרי גילי

הבלוג שלי

לחמים - מה באמת בריא?

מה עדיף לחם לבן או מלא? לחם קלוי או טרי? מה זה לחם דגנים?
המשך לקרוא
תורי גולדשטיין
תורי גולדשטיין
דיאטנית קלינית מנהלת את מרכז התזונה והדיאטה בעיר מודיעין. במקביל עובדת...
דיאטנית קלינית מנהלת את מרכז התזונה והדיאטה בעיר מודיעין. במקביל עובדת בשירותי בריאות כללית בירושלים ובקופת חולים לאומית במודיעין. מעבר לעבודתי הקלינית במרפאות השונות אני עורכת סדנאות לירידה במשקל וכן שוקדת כעת על עבודת הדוקטורט שלי. המחקר בו אני מעורבת עוסק בחיבור מעניין בין חינוך- פסיכולוגיה -וכמובן תזונה. עבודת תואר שני עסקה במתן דיאטת אטקינס לחולי סוכרת.