פותחים שנה עם השף חיים כהן
חברים (46)
תגובות
תגובות

11/09/12 12:24
נשמע מעניין וטעים :) ובריא..
תודה רבה
תגובות

11/09/12 11:19
ברווזים בארץ הם רזים בבשר ובעלי אחוז שומן גבוה ביחס לבשר. מי שטעם ברווז בחו"ל לא ירצה לאכול ברווז מקומי, לצערי זאת חיה שלא התאהבו בה פה, ממליץ לך לחשוב על שינוי כיוון, השם "ברווז ממולא" יש בו יותר חן על הנייר מאשר במציאות. למרות הבנאליות, מציע לך לחזור לעוף.
ברווז בסופו של דבר יצא יבש מאוד.
תגובות

11/09/12 11:27
הרגלי החיים הנכונים מתחילים בבית, שם צריך להיות הבסיס. זה נכון שטרנדים יוצאים ממקומות חזקים ומרכזיים ולכן גם למסעדות יש חלק בעניין, בכל מקרה, האזור שלנו טבעי יותר בשמן זית מאשר בשמנת וחמאה.
במסעדות אנשים רוצים לחטוא קצת לפעמים, עדיף שיאכלו משהו טוב וטעים בכמות קטנה ולא יימנעו באופן מוחלט, מה שגורר לפעמים את התוצאה ההפוכה.
תגובות

11/09/12 11:31
תודה על היחס הכוונה דלים בזרחן ואשלגן
תגובות

11/09/12 11:30
אני אעלה בהמשך מתכון טוב לעוגת דבש
תגובות

11/09/12 12:17
תודה, נשמע מענין וטעים....
דנה טובה ובריאה
תגובות

11/09/12 11:46
מהנסיון שלי, אין פתרונות קסם לבישול ללא מלח, ודאי למי שחווה בעבר אוכל עם מלח ונאלץ להוריד אותו. מצד שני, צריך לנסות להתרגל לטעמים אחרים שהם ללא מלח, שאפשר להשיג אותם ע"י עשבי תיבול טריים - הרבה כוסברה ופטרוזיליה, גם ריחן. אפשר גם תבלינים יבשים ארומטיים, למרות שצריך לוודא שאין בהם תוספת מלח.
תגובות

11/09/12 11:33
לא צריך שומשום בקציצות.
התפקיד של הביצה והלחם בקציצה הוא לקשור את התערובת ולאוורר אותה.
אפשר להימנע מביצה ולחם ובמקום זה להכניס ירקות מבושלים במצב של פירה.
תפוח אדמה אחד מבושל, מעוך לפירה, על חצי קילו בשר, יעשה את העבודה שך הביצה והלחם.
אפשר גם גזר, או לערבב את שניהם.
תגובות

11/09/12 11:48
אפשר להכניס רימון לסלט חסה למשל, לסלט קינואה ולסלטים רבים אחרים. אפשר גם לסחוט מיץ רימון וכך להימנע מהגרעינים.
תגובות

11/09/12 11:51
מתכון יעלה בהמשך.
לגבי השמנת - לא ניסיתי למהול אף פעם, לא יודע לגבי האיכות הסופית.
תגובות

11/09/12 11:52
אני מתנצל, לא מבין בתחום הזה.

פותחים שנה עם השף חיים כהן
מנהלי הקבוצה
אודות הקבוצה
האירוח עם השף חיים כהן הסתיים. אנו מודים לכולם על ההשתתפות וכמובן, בראש ובראשונה, לשף עצמו.
מקווים שהפקתם את המרב מהאירוח. להתראות באירוחים הבאים, בתיאבון ושנה טובה!
צוות כמוני
יצירת קבוצה חדשה
קבוצות הן כלי נהדר להתדיינות עם שאר חברי הקבוצה על נושאים שרלוונטיים לקהילה לה אתם שייכים.